Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
3D wandpanelen - Walldecor

3D wandpanelen - Walldecor

3D Walldecor is een moderne muurbekleding met reliëf dat geplaatst kan worden op elke ondergrond. Het geeft je inrichting een subtiele toets en lijkt net een deel uit te maken van de architectuur. De 3D panelen zijn perfect overschilderbaar en kunnen in elke ruimte toegepast worden.

 

Wat zijn 3D wandpanelen

3D Wandpanelen zijn vervaardigd uit ecologisch geperste bamboe. De panelen zijn hol vanbinnen en volgens Europese testen geluiddempend, brandwerend en vochtafstotend. Via een verrassend spel van licht en schaduw verandert het uitzicht van je kamer naargelang de lichtinval. De muur wordt heel wat indrukwekkender met de toevoeging van reliëf. Door de verschillende mogelijke patronen is het ook perfect mogelijk een andere sfeer te creëren in elke ruimte.

 

muurbekleding wandpanelen
3DWalldecor

 

 

Verkrijgbare patronen

Er is voor elk wat wils binnen de patronen die terug te vinden zijn in het assortiment van 3DWalldecor. Bij de acht mogelijke patronen vind je onder andere de horizontale Bars, de ronde Moonscapes of de rechthoekige Pads. Recent werden ook de moderne vormen Pixels en Ramps toegevoegd aan het gamma. Hoe je de patronen gebruikt en toepast kan je volledig zelf bepalen. De wandpanelen kunnen zowel over de hele muur aangebracht worden, als in een lijn of een enkel vlak. Deze mogelijkheid tot personalisatie trekt zich ook door in de afwerking van deze hippe muurbekleding.

 

3D wandpanelen
3DWalldecor

Met deze originele wandbekleding tover je elke kantoor- en bedrijfsruimte om tot een dynamische en creatieve plek. Werknemers zullen blij zijn met hun aangename werkplek en bezoekers raken geïmponeerd door de moderne en creatieve uitstraling van je bedrijf.

 

moderne muurbekleding
3DWalldecor

Ook bij huishoudelijk gebruik komt deze moderne muurbekleding prima tot zijn recht. Je kan er volledige wanden mee bekleden of kiezen voor enkele weloverwogen accenten in het toilet of achter het bed.

 

overschilderbare wandpanelen
3DWalldecor

3D wandpanelen worden vaak wit geschilderd maar ook in andere kleuren komen ze prima tot hun recht. Bij deze kantoorruimte kregen de panelen een rode afwerkingslaag. Naden worden gestopt met een acrylkit zodat het net lijkt of de panelen deel uitmaken van het stucwerk. De driedimensionale wandpanelen zijn zeer makkelijk te plaatsen en te overschilderen. Het beste resultaat wordt verkregen door eerst een matte grondlaag aan te brengen. Vervolgens kunnen de 3D wandpanelen volledig naar eigen keuze worden afgewerkt. Dit kan zowel door middel van een kwast of een verfspuit.

 

 

3D wandpanelen online kopen

Wandpanelen worden verkocht per pakket van 10 panelen van 46 cm op 46 cm. Samen beslaan ze dus een oppervlakte van 2,1 m². De prijs van één pakket kost ongeveer € 99.
 
Lees ook
zelliges plaatsen
Zelliges | Marokkaanse tegels
Glasvezelbehang: Soorten en prijzen
Glasvezelbehang: Soorten en prijzen
Tips voor een creatief interieur met bordverf
Tips voor een creatief interieur met bordverf
Retro behang voor een trendy interieur
Retro behang voor een trendy interieur
tadelakt blauw
Tadelakt: Waterdicht pleistermateriaal
Betonstuc achterwand in de keuken
Betonstuc: waterdicht pleistermateriaal
Soorten behang en hun eigenschappen
Soorten behang en hun eigenschappen
Muur kaleien: origineel en authentiek
Muur kaleien: origineel en authentiek
fotobehang kopen
Fotobehang kopen: Voorbeelden - Leuke merken & Tips
barok behang kopen
Barok behang
kalkverf landelijk
Ecologisch met kalkverf
betonverf muur
Tips voor een muur in betonlook