Ga naar de inhoud

Trap op maat: mogelijkheden en prijzen

Een trap op maat is volledig aangepast aan jouw wensen en de locatie waar hij geplaatst wordt. Alles over de mogelijkheden, materialen en prijzen ontdek je hier samen met handige tips om trappenmakers te vergelijken.

LEES INTERIEURTIP

Betonnen trap

Een betonnen trap kan ter plekke gestort worden of je kan hem prefab bestellen. Lees in dit artikel de voor- en nadelen van deze twee mogelijkheden en laat je inspireren over hoe je je betonnen trap kan bekleden en hoeveel dit kost.

LEES INTERIEURTIP

Overzettreden: een snel uit te voeren traprenovatie

Wil je een snelle traprenovatie uitvoeren? Dan zijn overzettreden een interessante optie. In dit artikel ontdek je de verschillende mogelijkheden en de prijzen voor de plaatsing van overzettreden.

LEES INTERIEURTIP

Traprenovatie mogelijkheden

Is een nieuwe trap te duur of wil je breekwerken vermijden? Traprenovatie, waarbij de bestaande trap een opknapbeurt en nieuwe look krijgt, is dan de oplossing. Alles over de methodes om een trap te renoveren en bijhorende prijzen ontdek je hier. 

LEES INTERIEURTIP

 

Welke trap past bij jouw woning? 

Een trap kan de perfecte eyecatcher in huis worden, maar dan moet hij natuurlijk wel passen bij de rest van de woning. Kies je voor een steektrap, wenteltrap, zwevende trap, ...? Een trap in hout, beton, metaal, ...? De juiste keuzes maken op vlak van vorm en materiaal is belangrijk om ervoor te zorgen dat de trap één geheel vormt met de woning. Informatie, tips en inspiratie om de juiste trap te kiezen ontdek je hier.

 

Voorbeeld houten trap © Shutterstock