Ga naar de inhoud

Interieur software - De beste gratis 3D tekenprogramma's

Je eigen interieur in 3D maken was nog nooit zo makkelijk aan de hand van diverse tekenprogramma's. Een overzicht van de meest gebruiksvriendelijke gratis 3D tekenprogramma's vind je hier terug.

LEES INTERIEURTIP

Kleur je interieur groen

Het binnenbrengen van een stukje natuur in je woning kan niet alleen een esthetische maar ook praktische meerwaarde bieden. Inspiratie en tips om je interieur op een smaakvolle manier groen te kleuren kan je hier terugvinden.

LEES INTERIEURTIP

10 tips voor het inrichten van een klein appartement

Een klein appartement heeft heel wat voordelen maar kan ook snel een krappe indruk nalaten. Met deze 10 tips haal je het ruimtegevoel maximaal naar boven en kan je ook genieten van een goed georganiseerde woonruimte.

LEES INTERIEURTIP

Creatieve opbergtips

Het opbergen van je spullen hoeft niet altijd voor de hand te liggen. Zeker wanneer je de woonruimte maximaal wil benutten en dus zo weinig mogelijk plaats wil verliezen aan ‘bergruimte’, kunnen de alternatieven die in dit artikel aan bod komen je heel wat inspiratie bieden.

LEES INTERIEURTIP

Tips voor een praktische kot inrichting

Op kot gaan betekent heel wat extra vrijheid maar ook inboeten aan ruimte en luxe. Hoe je van een studentenkamer een sfeervolle en praktische ruimte kan maken lees je in deze interieurtips.

LEES INTERIEURTIP

inkomhal inrichten: Tips voor een warme welkomst

De inkomhal is de eerste kamer die bezoekers te zien krijgen. Om meteen een goede indruk te maken zorg je dan ook best voor een sfeervolle inrichting die ze niet snel zullen vergeten.

LEES INTERIEURTIP

 

richt je woning in met ons interieuradvies

Iedereen heeft unieke wensen en behoeften waaraan het interieur van je woning moet voldoen. Er bestaan ontelbaar veel stijlen waarin je je interieur kan inrichten. Vervolgens is het belangrijk om te kijken naar het type van de woonst Heb je juist een appartement gekocht of veeleer een vrijstaande villa? De grootte van de woning bepaalt mee welke tips belangrijk zijn. Hou je van groen in huis of eerder van warme, landelijke kleuren? In onze artikels vind je allerlei tips en inspiratie om je interieur praktisch en daarbovenop esthetisch in te richten. In het artikel 'Interieur software' vind je een selectie van tekenprogramma's die je zelf gratis kan gebruiken om je woning goed vorm te geven. Wil je meer specifieke info over het inrichten van een bepaalde ruimte in huis, vind je meer ideeën in de rubriek interieurtips

 

Inrichten woning - interieuradvies© Shutterstock