Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Trappen

De trap is een onmisbaar onderdeel van de woning. Daarom willen we niet alleen dat hij er mooi uitziet, hij moet ook praktisch en veilig zijn. Trappen kunnen dé unieke eyecatcher in huis vormen. Ze zijn dan ook beschikbaar is verschillende uitvoeringen, materialen en vormen. Bovendien lenen ze zich perfect tot renovatie. Alles over de verschillende soorten trappen, mogelijke materialen, traprenovatie en trapafwerking ontdek je hier samen met leuke inspiratievoorbeelden.

Trap op maat: mogelijkheden en prijzen

Trap op maat: mogelijkheden en prijzen

Een trap op maat is volledig aangepast aan jouw wensen en de locatie waar hij geplaatst wordt. Alles over de mogelijkheden, materialen en prijzen ontdek je hier samen met handige tips om trappenmakers te vergelijken.

Lees artikel
Betonnen trap

Betonnen trap

Een betonnen trap kan ter plekke gestort worden of je kan hem prefab bestellen. Lees in dit artikel de voor- en nadelen van deze twee mogelijkheden en laat je inspireren over hoe je je betonnen trap kan bekleden en hoeveel dit kost.

Lees artikel
Traprenovatie mogelijkheden

Traprenovatie mogelijkheden

Is een nieuwe trap te duur of wil je breekwerken vermijden? Traprenovatie, waarbij de bestaande trap een opknapbeurt en nieuwe look krijgt, is dan de oplossing. Alles over de methodes om een trap te renoveren en bijhorende prijzen ontdek je hier. 

Lees artikel
trap bekleden met hout

Trap bekleden

Ziet je huidige trap er versleten uit? Past je oude trap niet langer in je interieur? En wil je graag je trap vernieuwen zonder ingrijpende hak- of breekwerken? Dan is het plaatsen van trapbekleding dé oplossing. Lees er meer over in dit artikel.
Lees artikel
Voorbeeld houten trap

Trappenmaker zoeken in jouw buurt?

Wil je zeker zijn van een kwalitatieve, onderhoudsvriendelijke en ergonomische trap? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde trappenmaker. Deze maakt een berekening en ontwerp op maat van jouw situatie en wensen én zorgt voor een correcte plaatsing. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende trappenmakers actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen