Dankzij whiteboardverf is het eindelijk gedaan met het saaie kantoorgevoel en binnen de lijntjes kleuren. Eén laagje van deze verf volstaat om elk oppervlak beschrijfbaar te maken met whiteboardstiften. Een memobord stijlvol integreren in je woning was nog nooit zo makkelijk!

 

 

Toepassingen met whiteboard verf
 

memobord aan het bureau met whiteboardverf© ideapaint.com


Heb je een kleine bureauruimte in de woonkamer dan kan je ze met whiteboardverf optimaal benutten. Alle To-do's, berekeningen en brainstorms kan je vrij op de wanden schrijven.

 

beschrijfbare muur© ideapaint.com


Aangezien whiteboardverf onzichtbaar is kan je ze ook toepassen in combinatie met hippe kleuraccenten. Zo maak je een echte blikvanger van je beschrijfbare wand.

 

origineel kantoor met whiteboard verf© ideapaint.com


Whiteboardverf kan je naast muren ook toepassen op tal van andere materialen. Bij bovenstaand bedrijf kregen alle meubels een beschrijfbare afwerking.

 

whiteboard verf kinderkamer© ideapaint.com


Met whiteboardverf kan je de creativiteit van je kinderen ook sterk stimuleren. Niet alleen de muren kunnen geverfd worden, ook de meubels kan je afwerken met een onzichtbaar laagje whiteboardverf.

 

keuken beschrijfbare muren© ideapaint.com


Ook in de keuken kan whiteboardverf prima toegepast worden. Boodschappenlijstjes, kalenders of kattebelletjes kunnen er allemaal een plek vinden.

 

PRIJS whiteboard verf 

Je kan whiteboard verf kopen in de verfwinkel, maar ook makkelijk online bestellen. Voor een pot van 0,5l betaal je zo'n 60 euro. Whiteboard verf kan je online kopen in deze webshop.

 

 

 

 

placeholder

Over de auteur

Bram De Vos heeft een voorliefde voor functioneel en ongewoon design. Naast bloggen houdt hij zich graag creatief bezig in huis & tuin. In 2009 studeerde hij af als interieurvormgever aan het KASK in Gent.

MEER ARTIKELS VAN BRAM DE VOS