Design appartement in Knokke

Design appartement in Knokke

De design inrichting van dit appartement in Knokke werd verzorgd door Inside. Het luxueuze appartement met zicht op “Het Zwin” en de zee moest voor de eigenaars een strakke en moderne sfeer uitstralen. Binnen de opdracht werd het prachtige uitzicht dan ook zoveel mogelijk naar binnen gehaald via een weldoordachte indeling en sfeerelementen. De interieur kleuren en texturen werden vrij sober gehouden zodat de zuivere lijnen van het ontwerp duidelijk naar voor komen. Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen met een groot zuidgericht terras met zicht op de zee en natuurreservaat “Het Zwin”.


Design appartement inrichting – Het interieur

woonkamer design appartement

De woonkamer inrichting werd grotendeels bepaald door het prachtige uitzicht van het design appartement. De zetel werd gepositioneerd naar buiten en ook de lijnen van het TV-meubel met open haard lopen naar buiten toe.

 

Design badkamer met parket

De badkamer is een echte eyecatcher in dit design appartement. Ook hier werd gewerkt met zuivere lijnen, eerlijke natuurlijke materialen en indirecte verlichting.

 

Design appartement

Ook de keuken oogt heel warm en sfeervol. Er is rechtstreeks contact met de eetkamer mogelijk zonder in te boeten aan voldoende privacy.

 

design appartement met grote slaapkamer met indirecte verlichting

Op het niveau -01 werd de masterbedroom en de twee kinderkamers ingericht met elk opnieuw een strakke, frisse stijl. Elke kamer heeft opnieuw zicht op het reservaat. Een strakke belijning, duurzame materialen, kleuraccenten en de overal aanwezige indirecte verlichting maken van dit design appartement een boeiend geheel waar de externe omgeving bepalend was voor de stijl.

 

Lees ook
Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne aanbouw met strakke originele twist Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Villa met houten gevel Villa met houten gevel Red Bull Office Londen Red Bull Office Londen Renovatie Victoriaanse villa Renovatie Victoriaanse villa Zolder appartement met wit interieur Zolder appartement met wit interieur Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk Origineel appartement met vintage meubelen Origineel appartement met vintage meubelen Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling Moderne aanbouw met plat dak Moderne aanbouw met plat dak