Design appartement in Knokke

Design appartement in Knokke

De design inrichting van dit appartement in Knokke werd verzorgd door Inside. Het luxueuze appartement met zicht op “Het Zwin” en de zee moest voor de eigenaars een strakke en moderne sfeer uitstralen. Binnen de opdracht werd het prachtige uitzicht dan ook zoveel mogelijk naar binnen gehaald via een weldoordachte indeling en sfeerelementen. De interieur kleuren en texturen werden vrij sober gehouden zodat de zuivere lijnen van het ontwerp duidelijk naar voor komen. Het appartement bestaat uit 2 verdiepingen met een groot zuidgericht terras met zicht op de zee en natuurreservaat “Het Zwin”.


Design appartement inrichting – Het interieur

woonkamer design appartement

De woonkamer inrichting werd grotendeels bepaald door het prachtige uitzicht van het design appartement. De zetel werd gepositioneerd naar buiten en ook de lijnen van het TV-meubel met open haard lopen naar buiten toe.

 

Design badkamer met parket

De badkamer is een echte eyecatcher in dit design appartement. Ook hier werd gewerkt met zuivere lijnen, eerlijke natuurlijke materialen en indirecte verlichting.

 

Design appartement

Ook de keuken oogt heel warm en sfeervol. Er is rechtstreeks contact met de eetkamer mogelijk zonder in te boeten aan voldoende privacy.

 

design appartement met grote slaapkamer met indirecte verlichting

Op het niveau -01 werd de masterbedroom en de twee kinderkamers ingericht met elk opnieuw een strakke, frisse stijl. Elke kamer heeft opnieuw zicht op het reservaat. Een strakke belijning, duurzame materialen, kleuraccenten en de overal aanwezige indirecte verlichting maken van dit design appartement een boeiend geheel waar de externe omgeving bepalend was voor de stijl.

 

Lees ook
Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Inrichten moderne nieuwbouw villa – Moeskroen Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Loft 1D – De Ijsfabriek Loft 1D – De Ijsfabriek Tijdloos luxe appartement met design meubels Tijdloos luxe appartement met design meubels Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie boerderij met moderne aanbouw Renovatie boerderij met moderne aanbouw Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Gerenoveerde villa met gescheiden praktijkgedeelte Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Wit appartement met vintage meubelen Wit appartement met vintage meubelen Moderne woning met zadeldak (Toronto) Moderne woning met zadeldak (Toronto)