Hotel De Pits – Zolder

Hotel De Pits – Zolder

Dit design hotel in Zolder heeft een “Grand Prix” verleden en kijkt uit op de race circuits. Het is dan ook logisch dat dit het thema werd van hotel De Pits. Oude sfeerbeelden van 20 jaar geleden werden digitaal bewerkt en ge├»ntegreerd in de nieuwe omgeving. Deze hotel inrichting werd gerealiseerd door interieurarchitecten Montagna Lunga en behaalde een finaleplaats voor de prestigieuze “Interior Designer Of The Year”competition te Londen.

 

Hotel inrichting De Pits: De brasserie

moderne bar met krukken en groene verlichting in hotel de pits in zolder
De brasserie serveert heerlijke gerechten en oogt heel strak en modern. Er heerst een aangename warme sfeer met een ruig kantje dat past bij het thema van de hotel inrichting. Dit wordt vooral benadrukt door de aanwezigheid van metaal en de gekleurde design verlichting. De oude houten balken en plankenvloer oogt ook heel ruw en afgeleefd.
 

moderne cafe met oude elementen en moderne groene verlichting

 

funky design restaurant brasserie hotel de pits

 

Inrichting van de hotelkamers

hotelkamer motorace inrichting

Ook in de slaapkamers vinden we het Race thema van het hotel terug. Oude foto’s werden digitaal herwerkt zodat ze passen in het moderne interieur. De aflijning van de hotelkamer meubelen zijn strak en sober gehouden.


Hotel De pits: Het exterieur

modern glazen hotelgebouw met houten gevel en grote raampartijen houtskeletbouw

De buitengevel uit hout en grote raampartijen oogt heel modern. De grote aanwezigheid van transparantie zorgt ervoor dat het hotel een open gevoel heeft en nauw betrokken is bij het race circuit iets verderop.

Lees ook
Trendy familie appartement in Vietnam Trendy familie appartement in Vietnam Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Herenwoning met modern interieur en open zwevende trap Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Landhuis in Engelse stijl Landhuis in Engelse stijl Moderne loft inrichting – Brussel Moderne loft inrichting – Brussel Loft in oude schuur met originele houten balken Loft in oude schuur met originele houten balken Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Renovatie boerderij met moderne aanbouw Renovatie boerderij met moderne aanbouw Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Strakke woning met verrassend landelijk interieur Strakke woning met verrassend landelijk interieur Hip appartement met warm industrieel interieur Hip appartement met warm industrieel interieur