Conceal boekenplank – Umbra

Conceal boekenplank – Umbra

Vergeet saaie, onoriginele boekenplanken. Hier is de Conceal van Umbra. Een onzichtbare boekenplank om je favoriete boeken op een originele en grappige manier op te bergen.  

 

Zwevende boekenplank

Op je gemak een boek lezen kan zalig zijn. Zorg ervoor dat je boekenplank even leuk is. Onzichtbare boekenrekken zijn een streling voor het oog. Met Conceal van Umbra verberg je lelijke en overbodige frames. Daardoor lijkt het alsof je boekencollectie één is met de muur. Grappig en origineel.

 

zwevende boekenplank van umbra
Umbra

 

Verschillende uitvoeringen

De Umbra Conceal is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van de breedte van je boeken, kies je een bepaald formaat. Maak je geen zorgen dat onzichtbare boekenplanken slechts een paar boeken kunnen dragen. De frames van Umbra zijn sterk genoeg om een paar kg aan boekenplezier te dragen.

 

 

Umbra Conceal Small

Je favoriete roman stapelen en opbergen op een originele manier, kan met de kleine versie van de Umbra Conceal. Je kan verschillende boekenplanken willekeurig naast elkaar ophangen, voor een extra leuk effect.
 

onzichtbare boekenplanken van Umbra
Umbra

 

Het principe van de onzichtbare boekenplank is eenvoudig en ingenieus. Het boek houdt zichzelf vast aan de wandplank. Daardoor is de plank niet alleen onzichtbaar, maar hoef jij ook veel minder af te stoffen. Twee vliegen in één klap. Hij kan makkelijk 7 kg boeken dragen.

 

werking van de onzichtbare boekenplank
Umbra

 

Umbra Conceal Large

Ben je fan van fotoboeken? Of ben je student en ben je op zoek naar een originele manier om die saaie readers en handboeken een plaats te geven? Ga dan voor de large-versie. Hij kan gemakkelijk tot 9 kg aan. Doordat de boeken lijken te zweven, lijkt studeren plots een pak minder saai.

 

zwevende boekenplanken van umbra
Umbra

 

Umbra Conceal Double

Ben je een echte boekenworm? Ga dan meteen voor de Double. Dubbel zo groot, voor dubbel zoveel leesplezier. Het ideale cadeau voor de boekenliefhebber uit jouw vriendenkring. Hij kan heel wat extra gewicht aan.

 

dubbele boekenplank
Umbra
Lees ook
Stick boekenrek – Presse Citron Stick boekenrek – Presse Citron Soap Flakes zeepdispenser – Nathalie Stämpfli Soap Flakes zeepdispenser – Nathalie Stämpfli FOTOSPECIAL: Gerecycleerde meubels FOTOSPECIAL: Gerecycleerde meubels Pinocchio tapijt – Hay Pinocchio tapijt – Hay 11 originele wandklokken 11 originele wandklokken FOTOSPECIAL: Originele badkameraccessoires FOTOSPECIAL: Originele badkameraccessoires Bookworm boekenplank – Kartell Bookworm boekenplank – Kartell Zelfgemaakte zitbank van bamboe Zelfgemaakte zitbank van bamboe Cubist Shelf wandplank – Umbra Cubist Shelf wandplank – Umbra Originele fotogeschenken Originele fotogeschenken K’Do Ding multifunctionele verpakking – Coen van Ham K’Do Ding multifunctionele verpakking – Coen van Ham Originele wc rolhouder in de vorm van een boom Originele wc rolhouder in de vorm van een boom