Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Schilderwerken

Om je interieur op te frissen of in te richten mogen schilderwerken niet ontbreken. Het aanbrengen van frisse kleuren geeft namelijk een groot effect op je gemoedsgesteldheid. Schilderwerken kan je laten uitvoeren of je kan zelf aan de slag met borstel en verfrol. Inspiratie en tips voor het schilderen van kamers, accentwanden en meubels vind je hier terug. Meer informatie over de juiste kleurencombinaties en welk effect kleur geeft op de ruimte vind je terug in de rubriek kleuradvies.

Zo maak je de perfecte accentmuur

Zo maak je de perfecte accentmuur

Met een accentmuur zorg je voor een frisse en kleurrijke toets in je interieur.  Je kan ze in gewaagde kleuren schilderen en de kamer visueel vergroten. Hoe je een accentmuur bepaalt en welke kleur je best gebruikt ontdek je hier.

Lees artikel
nieuwbouw verven

Nieuwbouw schilderen

Je kan ongetwijfeld niet wachten om je nieuwbouw te laten schilderen. Maar vanaf wanneer mag dat? Wat kan je allemaal laten verven in je nieuwbouw en hoeveel kost dat precies? In dit artikel lees je er alles over!
Lees artikel
kalkverf landelijk

Ecologisch met kalkverf

Kalkverf is de ecologische verf bij uitstek. Ze zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren. Daarnaast beschermt deze milieuvriendelijke verf ook tegen vocht, brand, mos en schimmels. Lees het artikel voor meer tips en voorbeelden.

Lees artikel
Muur kaleien: origineel en authentiek

Muur kaleien: origineel en authentiek

Kaleien is een eeuwenoude techniek waarmee boeren hun gevels beschermden tegen vocht. Deze look van weleer is nu terug in. Je muur kaleien geeft ze een authentieke en originele uitstraling. Klik hier voor meer informatie en inspiratiefoto's.

Lees artikel
Betonlook verf

Betonlook verf: info & stappenplan

De betonlook is heel erg in. Het geeft je interieur een stoere en industriële uitstraling. Door gebruik te maken van betonlook verf, kies je voor een makkelijke en goedkope oplossing. In dit artikel krijg je meer informatie over de betonlook verf en leren we je ook hoe je de verf het beste aanbrengt.

Lees artikel
plaatsen renovlies

Renovlies behang voor een perfect egale muur

Renovlies is de oplossing om oude muren om te toveren tot strakke, naadloze wanden. Het behangpapier zorgt voor een schildersklare basis en beschermt de muren beter dan glasvezelbehang en traditioneel stucwerk tegen toekomstige beschadigingen. Lees hier meer. 

Lees artikel
pleisterwerk herstellen

Pleisterwerk herstellen

Om je muren te schilderen of behangen, moet je pleisterwerk in goede staat zijn. Is het nodig om scheuren en barsten in je pleisterwerk te herstellen? In dit artikel ontdek je de beste aanpak voor jouw muren, prijzen, de voordelen van een stukadoor, ...
Lees artikel
buitenschilderwerk gevel

Buitenschilderwerk

Je woning beschermen én een nieuwe uitstraling geven? Dat kan met buitenschilderwerk op maat. Hoe kies je de beste vakman voor deze schilderwerken? En welke verfsoorten zijn het meest geschikt? Je ontdekt het in dit artikel!
Lees artikel
muren verven tips

Muren verven

Om je kamer een nieuwe uitstraling te geven, kan je je muren verven. In dit artikel vind je een stappenplan om je muren te verven, kleuradvies, prijzen, aandachtspunten bij het verven van je muren en meer.
Lees artikel
Schilderwerken

Schilder zoeken in jouw buurt?

Wil je zeker zijn van een correct uitvoering van de schidlerwerken en een mooi resultaat? Dan werk je best samen met een professionele schilder. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende schilders actief in jouw regio. Zo kan je makkelijk realisaties, adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen