Eén van de moeilijkste taken bij het inrichten van een schoonheidssalon is samenhang creëren tussen verschillende zones. De etalage en winkelruimte moet open en modern ogen terwijl de behandelruimtes dan weer vragen om geborgenheid en comfort. Voor de realisatie van dit schoonheidsinstituut werd gebruikgemaakt van opvallende kleuren om de behandelruimte en het winkelgedeelte vloeiend in elkaar over te laten lopen.

 

Schoonheidsinstituut met winkelruimte en behandelruimte

schoonheidssalon winkel toonbank

Bij het ontwerpen en inrichten van dit schoonheidssalon werd heel wat aandacht geschonken aan kleur, functionaliteit en verlichting. Om de etalage op te laten vallen tussen de vele winkels werd het glas gedeeltelijk bekleed met een zwarte raamfolie die opgelicht wordt door indirecte verlichting. Dit is niet alleen een leuke eyecatcher maar zorgt ook voor meer privacy in het schoonheidssalon.

 

schoonheidsinstituut veurne
behandelruimte schoonheidssalon


Vanuit de winkelruimte heb je toegang tot de achterliggende behandelruimtes. Het warme rood zorgt voor een vertrouwd gevoel en doet de ruimtes mooi in elkaar overlopen. Ook de deur werd meegeschilderd om er één geheel van te maken.

 

interieur schoonheidssalon

De inrichting van dit schoonheidssalon kwam tot stand door de medewerking van architectenbureau Vanbecelaere Hauspie (België) en Inside (België).

placeholder

Inside

regio Brugge

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!