De interieurrenovatie van deze hedendaagse woning werd toevertrouwd aan Emily et Nous. De interieurarchitecte uit Brugge kreeg de opdracht om een strak landelijk interieur te combineren met modern meubilair.

 

landelijk interieur
Emily et Nous

 

De landelijke stijl van het interieur komt tot uiting door het gebruik van hout in combinatie met lichte, neutrale kleuren voor de muren, vloer en het plafond. De panelenstructuur die we zien terugkomen op de keukenmuur en keukenkasten zet die landelijke stijl nog meer in de verf. 

 

strak landelijk interieur
Emily et Nous

 

Ook in de eetkamer werd gekozen voor hout in combinatie met neutrale kleuren voor het plafond, de muren en vloer. Een strak en rustgevend landelijk karakter is het resultaat. 

 

landelijk interieur met kleuraccenten
Emily et Nous

 

De klant wou ook keur in het interieur. Bij de inrichting werden daarom mosterd en oker tinten gecombineerd om het geheel de nodige frisse uitstraling te geven. Het zijn kleuren die we bijvoorbeeld zien terugkomen in de lamp en zitbank in de hal (zie onder), de bijzet zeteltjes, de stoelen aan de eettafel, … Zowel de stoelen als zeteltjes zijn van het merk Hay. 

 

landelijk interieur met moderne accenten
Emily et Nous

 

Emily et Nous liet zelfs speciaal enkele schilderijen op maat maken met de gepaste kleurtinten. M.a.w., alles in het interieur is perfect op elkaar afgestemd. Zo zien we bijvoorbeeld ook dat zwarte details doorheen de hele woning voor een moderne touch zorgen. De zwarte spiegel, de zwarte voet van de lamp en de stalen deur en zwarte stoelen in de keuken zij daar slechts enkele voorbeelden van. 

 

landelijke keuken met moderne accenten
Emily et Nous

 

In de keuken zien we eveneens een landelijke stijl terugkomen door het gebruik van hout in combinatie met lichte, neutrale kleuren. Het geborstelde eik als materiaal voor de keukenkasten zorgt daarbij voor de nodige gezelligheid.

Ook deze landelijke, strakke keuken kreeg de nodige moderne accenten. De zwarte verlichtingsarmaturen van Secto Design en Brokis zijn daarvan een mooi voorbeeld. Verder zorgen andere subtiele details zoals de schotel op het aanrecht, de kraan, bloempotjes, koffiemachine, … voor de gewenste moderne afwerking. 

 

 

Fotogalerij

Lees ook
De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Minimalistische woning met groendak Minimalistische woning met groendak Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling Trendy familie appartement in Vietnam Trendy familie appartement in Vietnam Gezellig appartement met betonnen plafond Gezellig appartement met betonnen plafond Design appartement in Knokke Design appartement in Knokke Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Vissersrestaurant gerenoveerd tot trendy kledingzaak Binnenkijken: Garage wordt trendy loft Binnenkijken: Garage wordt trendy loft Moderne aanbouw met strakke originele twist Moderne aanbouw met strakke originele twist Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Kleurrijk kantoor met verschillende identiteiten Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk