Landelijke villa inrichting

Landelijke villa inrichting

Bij de inrichting van deze landelijke nieuwbouw villa werd interieurbureau “Emily et Nous” meteen ingeschakeld vanaf de ruwbouwwerken. Ze zorgden voor de totaal-inrichting en vormden hierbij een goed team met de architect. Het exterieur werd voornamelijk opgetrokken uit recuperatiematerialen. Voor het interieur koos men nieuwe materialen zodat er een strak landelijk interieur gecreëerd kon worden.


Nieuwbouvilla met een landelijk strak interieur

landelijke inrichting met stalen raam als ingang naar de woonkamer

De inkomhal oogt uitnodigend en het zwart stalen raam naar de woonkamer doet meteen verlangen de woning verder te exploreren.

 

landelijke woonkamer met haardvuur

Eens men de woonkamer betreed, heeft men meteen een overzicht op de knusse zithoek. Er werden donkere, warme tinten gebruikt in combinatie met natuurlijke materialen. De inbouwkasten naast het haardelement zijn bijzonder praktisch en dragen bij tot de gezellige sfeer die de woonkamer uitstraalt.


De landelijke keuken

landelijke keuken met eiland

Ook de keuken werd in een landelijk-strak jasje gestoken. Het houtwerk bestaat uit kwalitatieve eik en voor het werkblad maakte men gebruik van een composietsteen. De spatwand werd bekleed met zwarte zellige tegels. Dit zijn handgemaakte Marokkaanse tegeltjes die vervaardigd zijn uit terracotta en vervolgens geëmailleerd.

 

De badkamer

landelijke badkamer met grijstinten

Voor de badkamers werd gebruikgemaakt van neutrale tinten. De inloopdouche is afgewerkt met mozaiektegels en het bad en lavabomeubel werd bekleed met natuursteen.

 

inloopdouche in mozaiektegels met rainshower
bad in mozaiek

 

 

De slaapkamer

landelijke slaapkamer

Lees ook
Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Goedkope inrichting met oude bouwmaterialen Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Rijwoning met groot ruimtegevoel Rijwoning met groot ruimtegevoel Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Modern dakappartement met mezzanine Modern dakappartement met mezzanine Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Chocolaterie Het verschrikkelijke zoete leven Gerenoveerd herenhuis te Brugge Gerenoveerd herenhuis te Brugge Strakke penthouse in hartje Istanbul Strakke penthouse in hartje Istanbul Wit appartement met vintage meubelen Wit appartement met vintage meubelen Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal