Moderne zolderrenovatie (Bellegem)

Moderne zolderrenovatie (Bellegem)

In Bellegem heeft design studio Five AM uit Kortrijk deze zolder gerenoveerd tot een moderne slaapkamer met badkamer en wc. De badkamer is in het midden van de kamer gerealiseerd en bevindt zich in een witte box waarvan de wanden niet geheel tot het plafond reiken. Hierdoor blijft het ruimtelijk effect behouden en heb je ook in de badkamer een ‘open gevoel’.

 

inbouwkast badkamer
Design Studio Five AM

 

badkamer op zolder
Design Studio Five AM

 

dunne witte trap
Design Studio Five AM

 

Een slank uitgevoerde metalen trap leidt naar de zolder.

 

zolder inrichting
Design Studio Five AM

 

Over de gehele lengte van de zolder zijn schuifpanelen aangebracht (foto links) waarachter spullen opgeborgen kunnen worden.

 

open badkamer
Design Studio Five AM

 

witte badkamer
Design Studio Five AM

 

witte kraan
Design Studio Five AM

 

vrijstaand badkamermeubel met spiegel
Design Studio Five AM

 

De wanden van de badkamer hebben een geringe hoogte waardoor je met elkaar kunt blijven communiceren maar nog wel voldoende privacy hebt. Achter de spiegel bevindt zich een doucheruimte.

 

placeholder
Design studio Five AM

 

grondplan zolder
Design Studio Five AM

 

Architect: Design studio Five AM
Fotorafie: Thomas de Bruyne (Caffeine)

Lees ook
Compacte woning met funky interieur Compacte woning met funky interieur Trendy eclectische loft in Californië Trendy eclectische loft in Californië Aluminium bijgebouw in het groen Aluminium bijgebouw in het groen Indrukwekkend landhuis van Renee Zellweger (Bridget Jones) Indrukwekkend landhuis van Renee Zellweger (Bridget Jones) Moderne aanbouw met plat dak Moderne aanbouw met plat dak Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Penthouse inrichting door Axel Vervoordt Design Penthouse in Antwerpen Design Penthouse in Antwerpen Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Renovatie industrieel pand naar minimalistische loft – Gent Staalbouw woning met warme uitstraling Staalbouw woning met warme uitstraling Villa met houten gevel Villa met houten gevel Ecologische woning van gerecupereerd afval Ecologische woning van gerecupereerd afval Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich