Moderne zolderrenovatie (Bellegem)

Moderne zolderrenovatie (Bellegem)

In Bellegem heeft design studio Five AM uit Kortrijk deze zolder gerenoveerd tot een moderne slaapkamer met badkamer en wc. De badkamer is in het midden van de kamer gerealiseerd en bevindt zich in een witte box waarvan de wanden niet geheel tot het plafond reiken. Hierdoor blijft het ruimtelijk effect behouden en heb je ook in de badkamer een ‘open gevoel’.

 

inbouwkast badkamer
Design Studio Five AM

 

badkamer op zolder
Design Studio Five AM

 

dunne witte trap
Design Studio Five AM

 

Een slank uitgevoerde metalen trap leidt naar de zolder.

 

zolder inrichting
Design Studio Five AM

 

Over de gehele lengte van de zolder zijn schuifpanelen aangebracht (foto links) waarachter spullen opgeborgen kunnen worden.

 

open badkamer
Design Studio Five AM

 

witte badkamer
Design Studio Five AM

 

witte kraan
Design Studio Five AM

 

vrijstaand badkamermeubel met spiegel
Design Studio Five AM

 

De wanden van de badkamer hebben een geringe hoogte waardoor je met elkaar kunt blijven communiceren maar nog wel voldoende privacy hebt. Achter de spiegel bevindt zich een doucheruimte.

 

placeholder
Design studio Five AM

 

grondplan zolder
Design Studio Five AM

 

Architect: Design studio Five AM
Fotorafie: Thomas de Bruyne (Caffeine)

Lees ook
Renovatie met moderne aanbouw in glas Renovatie met moderne aanbouw in glas Moderne renovatie van smalle woning Moderne renovatie van smalle woning Atelier op zolder Atelier op zolder Aanbouw moderne woning met rieten dak Aanbouw moderne woning met rieten dak Landhuis in Engelse stijl Landhuis in Engelse stijl Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Zolder appartement met mezzanine Zolder appartement met mezzanine Moderne rijwoning met grote ramen Moderne rijwoning met grote ramen Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte Vernieuwend appartement met groene accenten Vernieuwend appartement met groene accenten Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk Oude boerderij wordt moderne dokterspraktijk