Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt

Stijlvol appartement met open keuken en woonkamer – Hasselt

Residentie Via Palladio is een uniek gelegen en stijlvol woonproject in het hartje van Hasselt. Het complex werd ontworpen door het gerenommeerd architectenbureau Gregorio & partners. Voor de binneninrichting van één van de appartementen werd beroep gedaan op interieurbureau Montagna Lunga. Deze maakten van de woonst een echt pareltje die Hasselt, stad van de smaak, alle eer aandoet.


Een moderne woonkamer met open keuken

moderne living appartement hasselt

De inrichting van de living werd strak en rechtlijnig gehouden. Montagna Lunga werkte de drie ramen af met één grote venstertablet die niet alleen blitser oogt maar ook zorgt voor heel wat extra ruimte. Ook het verwarmingselement wordt zo stijlvol weggestopt.


open living appartement hasselt

 

open keuken met eetplaats

Vanuit de living heb je meteen contact met de open keuken en eetplaats. Het verlaagd plafond met indirecte verlichting zorgt voor een exclusieve indruk en bakent de keuken visueel af. De textuur van de keukenkasten werd doorgetrokken over de volledige wand van het appartement. Een geslaagd idee dat woonkamer en keuken stijlvol in elkaar laat overlopen. Aan het kookeiland loopt de warme parketvloer over in basalt tegels zodat de bewoners zorgeloos kunnen koken.

 

keukeneiland
keukenkasten


De keuken is voorzien van kwalitatieve materialen en hoogtechnologische snufjes. Alle keukenladen sluiten automatisch, het werkblad herbergt uitschuifbare stopcontacten en de Quoocker voorziet de bewoners van instant kokend water. In combinatie met de inductiekookplaat, dampkap op afstandbediening en multifunctionele oven zorgt deze keuken voor een ongeëvenaarde luxe tijdens het koken.


Stijlvol appartement Hasselt – De slaapkamers

moderne slaapkamer met opvallende accentwand behagpapier

De moderne slaapkamers kregen een warme aankleding met opvallende behangpatronen en klassevolle decoratie. Elke slaapkamer heeft een dressing met automatisch sluitende deuren en de houten vloer maakt blootsvoets lopen een pak aangenamer. De ramen werden afgewerkt met een praktische zonnewering die ook heel decoratief oogt.
 

wit bed met donkere muren in de slaapkamer

 

Het totaalconcept

Montagna Lunga richtte dit klassevol appartement in tot het kleinste detail. Elke kamer kreeg een frisse look en past perfect bij het totaalconcept. Voor het toilet werd opnieuw gebruik gemaakt van een opvallend behangpatroon en bij het aanzetten van de verlichting wordt sfeervolle muziek afgespeeld. Op het plafond is een grote spiegel terug te vinden die de ruimte visueel verhoogt.

moderne toiletinrichting
open boekenkast

 

Fotogalerij

Lees ook
Vernieuwend appartement met groene accenten Vernieuwend appartement met groene accenten Moderne aanbouw met verdieping Moderne aanbouw met verdieping Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Moderne aanbouw in staal met mezzanine Moderne aanbouw in staal met mezzanine Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Amerikaanse boerderij in landelijke stijl Zolder appartement met dakterras Zolder appartement met dakterras Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne zolderrenovatie (Bellegem) Moderne villa met hellend groendak Moderne villa met hellend groendak Loft woning met trap in living Loft woning met trap in living Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Klein Parijs appartement met ruimtelijk gevoel Renovatie Victoriaanse villa Renovatie Victoriaanse villa Design appartement in Knokke Design appartement in Knokke