Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Plafondbekleding

Voor de afwerking van je plafond zijn er heel wat materialen beschikbaar: PVC, kurk, gyproc, spanplafond, hout,… Op deze pagina vind je een overzicht van de verschillende soorten plafondbekleding met hun belangrijkste eigenschappen, voorbeelden en prijs per vierkante meter. Afhankelijk van de ondergrond, persoonlijke voorkeuren en budget helpen we je hier om de perfecte plafondafwerking te kiezen. Voor meer tips in verband met het plaatsen of afwerken van een plafond in een specifieke ruimte vind je meer informatie in de categorieën van onze interieurtips.

GEpersonaliseerd plafond: Inspiratie

GEpersonaliseerd plafond: Inspiratie

Creëer je eigen gepersonaliseerd plafond met een spanplafond. Laat het doek beprinten in een kleur of afbeelding of maak een lichtplafond. Lees in dit artikel de mogelijkheden van een gepersonaliseerd spanplafond.

Lees artikel
Verlaagd plafond plaatsen

Verlaagd plafond plaatsen

Met een verlaagd plafond kan je elke kamer extra isoleren en verlichting inwerken in het plafond. Ook ventilatie en elektriciteitskabels kunnen moeiteloos weggestopt worden. Tips over de constructie en afmetingen vind je hier.

Lees artikel
tegelplafond verlichting

Tegelplafond

Een tegelplafond is een verlaagd plafond met uitstekende akoestische eigenschappen. Wat zijn de troeven? Hoe kan je een tegelplafond vormgeven? Hoeveel kost zo'n systeem precies? En wat zijn de alternatieven? Je leest het hier!
Lees artikel
klimaatplafond

Klimaatplafond

Je woning energiezuinig en duurzaam verwarmen kan in plaats van vloerverwarming ook met plafondverwarming. Hoe werkt zo'n klimaatplafond precies? Wat zijn de voordelen en hoe verloopt de plaatsing? Je leest het in dit artikel!
Lees artikel
spanplafond kosten

Spanplafond kosten

Zonder sloopwerken en stof een nieuw plafond plaatsen? Het kan met een spanplafond. In dit artikel lees je alles over de gemiddelde spanplafond kosten, welke factoren die prijs bepalen, ...
Lees artikel
akoestische plafondpanelen

Akoestisch plafond

Naast geluidsisolerende plafonds bestaan er ook plafonds om de akoestiek in een ruimte te verbeteren. Uit welke akoestische plafonds kan je allemaal kiezen? En wat is voor jou de beste keuze? Je leest het hier!
Lees artikel
verlicht spanplafond

Verlicht spanplafond

Vanwege de voordelen zijn spanplafonds erg populair onder woningeigenaren. En wil je de kroon op het werk zetten? Kies dan voor een verlicht spanplafond! In dit artikel lees je alles over de mogelijke uitvoeringen.
Lees artikel
gyproc plafond

Plaatser zoeken in jouw regio?

Wil je zeker zijn van een correcte plaatsing van je plafond en een mooi resultaat? Dan werk je best samen met een gespecialiseerde plaatser. Deze kan je ook adviseren over de verschillende mogelijkheden en helpen bij het maken van de juiste keuze voor jouw situatie. Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende plaatsers die actief zijn in jouw regio. Zo kan je eenvoudig realisaties, adviezen, prijzen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.

Offertes ontvangen