Renoveren

Of het nu gaat om jouw volledige woning of enkel de keuken, badkamer, zolder, … Bij een renovatie komt heel wat kijken. Wat zijn de mogelijkheden? Hoeveel kost een renovatie? Waarop moet je zeker letten? Door wie laat je de renovatie best uitvoeren? … Je ontdekt het allemaal in deze rubriek.

zolder verbouwing

Renovatie zolder

Wil je je zolder renoveren tot opslagruimte of woonruimte? Lees hier meer over hoe je dat kan doen, waar je best op let en wat de kosten zijn. Bekijk ook enkele voorbeelden van zolderrenovaties ter inspiratie.
Lees artikel
renovatie nieuw dak

Renovatie dak

Is je dak aan een renovatie toe? Afhankelijk van de staat van je dakconstructie en je persoonlijke wensen, heb je verschillende mogelijkheden. Welk type dak renovatie kies je? En wat kost een dakrenovatie? Je ontdekt het hier!
Lees artikel
renovatie ramen en deuren

Renovatie ramen en deuren

Hebben je ramen en deuren nood aan een renovatie? Dan zijn er 2 opties: je schrijnwerk volledig vervangen of enkel lokale beschadigingen wegwerken. Wat voor jou de beste keuze is, lees je in dit artikel!
Lees artikel
totaalrenovatie voor en na

Totaalrenovatie

Een totaalrenovatie vergt een uitgekiende voorbereiding, coördinatie en opvolging. Op wie kan je daarvoor een beroep doen? Hoe ziet het stappenplan van een totaalrenovatie eruit? En op welke prijzen mag je rekenen? Je leest het allemaal in dit artikel!
Lees artikel
renoveren

Aannemer / architect zoeken in jouw regio?

Op zoek naar een aannemer en/of (interieur)architect om de renovatie van je woning, badkamer, keuken, ... in goede banen te leiden? Via onze offerteservice ontvang je vrijblijvend offertes op maat van verschillende specialisten actief in jouw regio. Realisaties, prijzen en uitvoeringstermijnen vergelijken was nog nooit zo makkelijk.

Offertes ontvangen