Bij het ontwerpen van Madison Residence in Kansas City was functionaliteit niet het belangrijkste startpunt maar veeleer de eigenaars hun levenstijl. De drie richtlijnen werden vastgelegd tijdens het ontwerpproces. 

 

Moderne witte vrijstaande woning met schuin dak © Mike Sinclair

 

Het eerste doel was het ontwerpen van een moderne, minimalistische en duurzame woning. In tweede instantie wouden de eigenaars de link tussen het huis en het prachtige landschap benadrukken. De laatste wens was efficiëntie. De drie elementen werden op een creatieve manier toegepast in het hedendaagse, witte huis. 

 

Keuken met kookeiland - parketvloer © Mike Sinclair

 

Het interieur is helder en klaar wat zorgt voor een minimalistische, ruime keuken ne leefruimte. Het geheel wordt opgefleurd met kleurrijke meubels en details.

 

Open leefruimte met grote glaspartijen en parket © Mike Sinclair

 

De final touch wordt aangebracht met de grote glaspartijen. Het resultaat is een gezellig, open ruimte met voldoende daglicht waar je heerlijk kan ontspannen met familie en vrienden. 

 

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST