De open loft in Camden werd omgetoverd tot een heldere en dynamische woon- en werkruimte. Studio Craft Design creëerde een plek dat zowel efficient als creatief beantwoordt aan de noden van wonen in Londen.

 

Witte loft met kast in de trap © Armando Elias


De open layout is het gevolg van een simpel wit volume in het midden van de loft die alle nutsvoorzieningen omhult. Het vrijstaand volume verdeelt het open plan in verschillende ruimtes zoals de keuken, de woonruimte, opslagruimte, badkamer en een mezzanine voor de slaap- en werkruimte. 

 

Open witte keuken met houten werkblad - loft © Armando Elias

 

De ene wand wordt volledig ingenomen door een open, witte inbouwkast. Het doent zowel dienst als opbergruimte in de keuken als als boekenkast. Het unieke aan deze kast is dat het eveneens de trap vormt naar de mezzanine. 

 

Trap als boekenkast - mezzanine © Armando Elias

 

Slaapkamer op zolder - doorlopende boekenkast © Armando Elias

 

Knusse woonkamer met boekenkast als trap © Armando Elias

 

Wit vrijstaand volume met knusse zetel ©

 

Witte keuken met houten werkblad - open loft © Armando Elias

 

Keukentafel met designstoelen - open loft met witte keuken © Armando Elias

 

Bovenaanzicht op keuken en eetkamer - witte loft met mezzanine © Armando Elias

 

Slaapkamer op zolder + bureau - mezzanine © Armando Elias

 

je zolder verbouwen zonder kopzorgen?

Bij het verbouwen van een zolder komt heel wat kijken. Nutsvoorzieningen, isolatie en bepleistering zijn nog maar de basis. Daarna volgt nog de afwerkingfase. Dit kan zorgen voor heel wat stress en frustratie. Laat je je zolder liever kwalitatief afwerken zonder kopzorgen? Vraag hier gratis prijzen op maat aan bij vakmannen uit uw regio.

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST