Stockholm staat bekend voor zijn pareltjes aan appartementen waarbij het oude perfect wordt gecombineerd met moderne oplossingen. Dit zolderappartement bevindt zich op de twee bovenste verdiepingen van een blok uit 1885. Het grote appartement op zolder wordt afgewerkt met een groots dakterras met uitzicht over de stad.

 

Helder zolderappartement met witte muren, balken en open haard © Skeppsholmen


Het witte interieur van het zolder appartement wordt aangevuld met charmante details zoals de open haard en de boekenkast op maat. De link naar buiten wordt sterk geaccentueerd met grote schuiframen die uitkomen op het dakterras.

 

Smalle witte stalen trap © Skeppsholmen


Het fijne witte stalen trapje in de leefruimte leidt naar de slaapkamers op zolder. 

 

Knusse slaapkamer op zolder © Skeppsholmen


De slaapkamer op zolder is de ideale plaats om tot rust te komen. Voldoende daglicht valt binnen langs de grote dakramen om heerlijk wakker te worden.

 

Minimalistische keuken met houten kookeiland © Skeppsholmen


De keuken in dit zolder appartement is uniek door het contrast tussen industrieel en traditioneel. De inox buis die dienst doet als dampkap contrasteert met het houten werkblad en houten vloer. De stalen witte draaitrap komt uit in de leefruimte op het tweede verdiep. 

 

Witte leefruimte met originele balken en houten vloer © Skeppsholmen


De kleine zolderramen geven sfeer aan deze knusse leefruimte.

 

Dakterras met glazen schuiframen © Skeppsholmen


Ten slotte is het dakterras de perfecte plaats om te ontspannen na een drukke werkdag. Tijdens de zomer kan je het interieur en exterieur perfect in elkaar laten overlopen dankzij de glazen schuifdeuren.

 

 

Online offerte aanvragen zolder verbouwen

Wil je de zolder verbouwen tot extra slaapkamer, badkamer, bureau of andere ruimte? Via onze offerteservice kan je nu vrijblijvend offertes aanvragen bij gespecialiseerde aannemers. Zo kan je niet alleen prijzen vergelijken maar ook materialen en werkwijzen voor een geslaagde zolderinrichting. Klik hier voor meer informatie.

 

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!


 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

OVER MIEKE VANDERROOST