Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond

Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond

Speciaal voor Casa Decor, de jaarlijkse tentoonstelling in Madrid waarbij binnenhuisarchitecten en stylisten een woning naar eigen inzicht mogen inrichten, hebben de architecten van Zooco ervoor gekozen om een appartement volledig te bekleden met mozaïek tegels.

 

zeshoekige mozaiek tegels - woonkamer
Zooco

 

witte zeshoekige mozaiektegels - muren woonkamer
Zooco

 

Witte inbouwkasten uitgewerkt met mozaiektegels
Zooco

 

Het grootste oppervlak van het appartement is bezet met witte zeshoekige mozaïek tegeltjes. Ze worden afgewisseld met groene, blauwe en gele tegeltjes met een hexagonale vorm. De verschillende kleuren duiden de functie van de ruimte aan en zorgen voor een speels effect. 
 

Binnentuintje - appartement in mozaiek
Zooco


In de woonkamer werd er ook een klein binnenterras aangemaakt. Het buitengevoel wordt versterkt door een vloer in kunstgras en een verticaal tuintje op de muur. Het geheel wordt afgeschermd met een metalen gordijn.
 

Binnenterras met kunstgras - appartement inrichten
Zooco

 

Verticale binnentuin
Zooco

 

Metalen gordijn - inrichten appartement
Zooco

 

Keuken in witte en groene mozaiek tegels
Zooco

 

placeholder
Zooco

 

Witte keuken in zeshoekige mozaiek
Zooco

 

Volledig witte keuken in zeshoekige mozaiek tegels
Zooco

 

Spiegelplafond in keuken uit mozaiek
Zooco


Door het spiegelplafond worden de gekleurde oppervlakken in zeshoekige mozaïek tegels goed gereflecteerd.

 

Fotografische print in de badkamer - spiegeleffect
Zooco


In de badkamer zijn de tegeltje voorzien van een fotografische print. Door de schuine wanden lijkt het alsof je in een steegje loopt. 

Lees ook
Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Appartement aan zee met wit interieur en houtaccenten Renovatie bungalow met tijdloze look Renovatie bungalow met tijdloze look Moderne villa met multiplex accenten Moderne villa met multiplex accenten Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Gerenoveerde rijwoning met vintage inrichting Rijwoning met groot ruimtegevoel Rijwoning met groot ruimtegevoel Funky appartement met hip behang Funky appartement met hip behang Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Lingeriewinkel in oude dokterspraktijk Wit appartement met Scandinavische inrichting Wit appartement met Scandinavische inrichting Tijdloos luxe appartement met design meubels Tijdloos luxe appartement met design meubels Woonboot met verrassend modern interieur Woonboot met verrassend modern interieur Moderne woning met houten gevel en bepleistering Moderne woning met houten gevel en bepleistering Herbestemming: Kerk wordt trendy loft Herbestemming: Kerk wordt trendy loft