Binnenkijken: Appartement met verticale tuin

Binnenkijken: Appartement met verticale tuin

Geïnspireerd door de natuur en de rivier de Dnieper, hebben de designers van Svoya Studio dit indrukwekkende groene appartement in de stad Dnepropetrovsk (Oekraïne) ontworpen. In het appartemet, dat vlak aan de rivier ligt, zijn verticale tuinen aangebracht die een bijzondere uitstraling aan de leefruimte geven. In dit appartement kun je volledig tot rust komen en het drukke stadsleven even achter je laten. En dit alles met een prachtige uitzicht op de rivier en de stad.

 

gang appartement
Svoya Studio

 

keuken met toog
Svoya Studio

 

woonkamer met houten muur
Svoya Studio

 

verticale tuin
Svoya Studio

 

De natuurlijke materialen in het interieur zorgen voor een warme look en door het specifieke kleurenpalet dat goed aansluit bij de de panoramische uitzichten, vloeien de buiten- en binnenruimte harmonieus in elkaar over.

 

planten aan de muur
Svoya Studio

 

design appartement met binnentuin
Svoya Studio

 

planten aan de muur
Svoya Studio

 

verticale tuin in appartement
Svoya Studio

 

appartement met parket
Svoya Studio

 

Kinderkamer

meisjes slaapkamer
Svoya Studio

 

Master bedroom

slaapkamer met betonnen muur
Svoya Studio

 

appartement slaapkamer
Svoya Studio
Lees ook
Smalle rijwoning met aanbouw Smalle rijwoning met aanbouw Binnenkijken: Garage wordt trendy loft Binnenkijken: Garage wordt trendy loft Moderne penthouse onder boogdak Moderne penthouse onder boogdak Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting Stijlvol appartement met luxe materialen Stijlvol appartement met luxe materialen Gerenoveerde retro villa te Houthalen Gerenoveerde retro villa te Houthalen Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Charmante studio met verhoogd bed – Zweden Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Binnenkijken: Flexibel appartement met schuifwanden Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Authentieke woning met moderne uitbouw in staal Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Luxe slaapkamer met badkamer en dressing in betonlook Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw