Tijdloos appartement met vintage design meubels

Tijdloos appartement met vintage design meubels

Dit kleine appartement in Parijs is een perfect mix van hedendaagse en klassieke details. Het resultaat is een leefruimte met persoonlijkheid en een tijdloze sfeer. De Franse designer Tatiana Nicol haar ingrepen transformeerden de kleine oppervlakte in een ruim en functioneel geheel. 

 

Wit interieur met houten vloer - appartement inrichten
Tatiana Nicol


De woon- en eetkamer vloeien in elkaar door het open plan. De helderheid en het gevoel van ruimte is een gevolg van de witte muren en plafond. De houten balken van het plafond zijn eveneens wit geschilderd om de samenhang en openheid te versterken. Het witte interieur wordt doorgetrokken in de meubels en tapijten en af en toe afgewisseld door vintage meubels of kleurrijke kussens voor extra sfeer. 

 

Witte sofa en wit tapijt met authentieke houten parket
Tatiana Nicol

 

Boekenkast op maat als scheidingswand
Tatiana Nicol

 

De boekenkast op maat is de scheidingswand tussen de leefruimte en de slaapkamer. Daarbovenop vormt het een kader rond het bed waardoor dit zichtbaar blijft vanuit de woonkamer. Het appartement wordt voornamelijk gekenmerkt door het gebruik van wit tinten maar de boekenkast en het bed geven er kleur en leven aan. 

 

Kleurrijke design hanglampen in een wit interieur
Tatiana Nicol

 

 

Lees ook
Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Kleurrijk gerenoveerde rijwoning in Kortenberg Moderne rijwoning met grote ramen Moderne rijwoning met grote ramen Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Traditionele rijwoning met moderne aanbouw Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Moderne aanbouw met verdieping Moderne aanbouw met verdieping Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Appartement met modern landelijk interieur Appartement met modern landelijk interieur Kantoorinrichting Consultancy Bureau Kantoorinrichting Consultancy Bureau Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Industriële Loft met originele plafond in beton Industriële Loft met originele plafond in beton Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Inrichting nieuwbouwwoning Inrichting nieuwbouwwoning