Trendy familie appartement in Vietnam

Trendy familie appartement in Vietnam

Midden in het centrum van Hanoi (Vietnam) hebben de architecten van Landmak Architect, een bestaand appartement van 83 vierkante meter getransformeerd tot een charmante familiewoning. Het appartement is gelegen op de 11e etage van een oud flatgebouw en bestaat uit drie slaapkamers, twee badkamers, een open keuken, eetruimte en een terras. Bij de renovatie van het bestaande appartement hebben de architecten rekening gehouden met de wens tot gezinsuitbreiding.

 

open keuken met eetkamer - Taiwan
Landmak Architect

 

modern tv-meubel
Landmak Architect 

 

Trendy kleuren en contrasten

Het kleurgebruik is in het ontwerp een belangrijke factor geweest. De kleuren Geel, groen en oranje zorgen voor diepte en contrast in het lichte interieur. De keramische wandtegeltjes die voorzien zijn van diverse natuurlijke patronen, geven dynamiek aan het appartement en zorgen voor een huiselijke toonzetting.

 

houten staande lamp
Landmak Architect

 

ingebouwd tv-meubel
Landmak Architect

 

tv in nis
Landmak Architect

 

Designverlichting


Bijzonder zijn de grote geel gekleurde lampen die op een licht houten frame zijn gemonteerd. Ze zijn van scharnieren voorzien en kunnen in diverse standen gezet worden. Door hun bevestiging aan de muur wordt er ook een minimum aan vrije ruimte verloren.

retro tegels muur
Landmak Architect

 

eetplaats met design stoelen
Landmak Architect

 

retro tafel hout
Landmak Architect

 

 

zitzakken
Landmak Architect

 

In de woonkamer zijn comfortabele zitzakken toegepast. Hier kunnen zowel de volwassenen van het gezin als de kleintjes lekker in relaxen. De kamers zijn door het invallende daglicht en de lichtgekleurde materialen erg ruimtelijk van karakter.

 

Kinderhoekje met zitzakken in appartement Taiwan
Landmak Architect

 

zwevende tv in appartement taiwan
landmak architect

 

moderne slaapkamer met bureau en inbouwkasten
Landmak Architect

 

klein bureau in slaapkamer appartement Taiwan
Landmak Architect

 

 

Voor en- na: Grondplan

Familie appartement Vietnam - grondplan
Landmak Architect

 

Familie appartement Vietnam - na renovatie
Landmak Architect
Lees ook
Funky appartement met hip behang Funky appartement met hip behang Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Renovatie van herenwoning met moderne aanbouw Klein appartement met open keuken en slaapkamer Klein appartement met open keuken en slaapkamer Smalle rijwoning met aanbouw Smalle rijwoning met aanbouw Sfeervol appartement met pastelkleuren Sfeervol appartement met pastelkleuren Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Klein, trendy appartement met scandinavisch interieur Strak interieur met multiplex trap en keuken Strak interieur met multiplex trap en keuken Mister Grill – Sint-Andries Mister Grill – Sint-Andries Trendy eclectische loft in Californië Trendy eclectische loft in Californië Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Moderne villa in bosrijke omgeving – Vught Renovatie met moderne aanbouw in glas Renovatie met moderne aanbouw in glas Industriële loft met warme uitstraling Industriële loft met warme uitstraling