Badkamerrenovatie: voor en na

Badkamerrenovatie: voor en na

Ben je toe aan het renoveren van je badkamer, maar vind je geen inspiratie? Lees dan dit artikel. Hier vind je een pak voorbeelden van een geslaagde badkamer renovatie. Kijk naar de voor & na foto’s en ontdek hoe een succesvolle badkamerrenovatie eruit ziet.

 

Badkamerrenovatie nr 1

badkamerrenovatie voor & na
William Waldron 

 

 

Badkamerrenovatie nr 2

Door slechts een beperkt aantal kleuren te gebruiken, voelt het aan alsof de nieuwe badkamer bestaat uit één geheel. Nieuwe accessoires maken het plaatje compleet.

badkamerrenovatie inspiratie
Melanie Acevedo

 

 

Badkamerrenovatie nr 3

Doordat de houtwanden van de oude badkamer geschilderd werden in een lichte kleur, ziet de nieuwe badkamer er een pak ruimtelijker en lichtrijker uit. Door het gebruik van accessoires met een glamoureuze uitstraling straalt deze nieuwe ruimte ook luxe uit.

voor en na badkamerrenovatie
Sarah Dorio

 

 

Badkamerrenovatie nr 4

Door het gebruik van hout voor zowel de wand als de wasbak, werd de nieuwe badkamer een pak warmer qua uitstraling. Het fotobehang dat tevens dienst doet als spatwand zorgt voor een trendy blikvanger.

badkamerrenovatie voor na
Dominique Vorillon

 

 

Badkamerrenovatie nr 5

Hier kreeg de muur een likje witte verf. De badkamer ziet er nu ruimer en lichter uit dankzij de witte wanden. Door het toevoegen van enkele leuke bijpassende accessoires vinden de inwoners terug rust in hun badkamer. Een badkamerrenovatie hoeft niet altijd handen vol geld te kosten…

badkamerrenovatie foto voor en na
Wendell T. Webber

 

 

Badkamerrenovatie nr 6 

Deze badkamer kreeg een glamoureuze upgrade. Door hoogstaande materialen te gebruiken zoals marmer werd een ruimte gecreërd met een luxueuze uitstraling. Er werd een instapdouche en een nieuwe wasbak geplaatst. De crèmekleurige wanden verhogen ook het luxegevoel dat je overvalt als je binnenkijkt in deze badkamer.

inspiratie badkamerrenovatie
Danzza.com

 

 

Badkamerrenovatie nr 7

Bij deze badkamerrenovatie werd een oude muur verwijderd zodat er ruimte vrijkwam voor de plaatsing van een inloopdouche. Uit privacy overwegingen werd het toilet wel nog geplaatst in een afsluitbare kamer.

Badkamerrenovatie voor
Sweetchaoshome.com

 

 

Badkamerrenovatie NR 8

Deze badkamer straalt rust en eenheid uit. Dat komt omdat er gebruik wordt gemaakt van wit als hoofdkleur. Bovendien heeft men het aantal kleuren beperkt. De witte tegels op de wanden doen denken aan een badhuis. Ook de douchewanden dragen hier toe bij. Bovendien voegen de accessoires in chroom en de luster een stukje glamour toe.

badkamerrenovatie na
Sweetchaoshome.com

 

Badkamer renoveren?
Ontvang vrijblijvend offertes & vergelijk
Lees ook
badkamer behangen Badkamer behang: Leuke eyecatcher voor de muren Een inloopdouche maken: Tips en nuttige afmetingen Een inloopdouche maken: Tips en nuttige afmetingen Houten vloer in de badkamer: Parket of laminaat? Houten vloer in de badkamer: Parket of laminaat? Waarom een complete badkamer een slim idee is Waarom een complete badkamer een slim idee is Een gietvloer in de badkamer Een gietvloer in de badkamer badkamer renoveren tips en prijzen Tips voor het renoveren van de badkamer Moderne badkamers: Inspiratie Moderne badkamers: Inspiratie voorbeeld design badkamer Tips voor het inrichten van een design badkamer Badkamer verluchten: badkamerventilator plaatsen Badkamer verluchten: badkamerventilator plaatsen Een badkamermeubel op maat laten maken Een badkamermeubel op maat laten maken Kalkaanslag badkamer Kalkaanslag badkamer Marmer in de badkamer | Tips en inspiratie Marmer in de badkamer | Tips en inspiratie