Badkamertegels schilderen: Voorbeelden en stappenplan

Badkamertegels schilderen: Voorbeelden en stappenplan

Met kwalitatieve verf voor tegels is het perfect mogelijk lelijke badkamertegels in een nieuw en fris jasje te stoppen voro geen geld. Combineer je de schilderwerken ook met nieuwe kranen en nieuwe accessoires dan zal je badkamer er weer zo goed als nieuw uitzien. Hieronder vind je alvast enkele geslaagde realisaties met geschilderde badkamertegels.

 

Badkmertegels schilderen: Voor en na projecten

Badkamertegels schilderen is de ideale oplossing wanneer je badkamer nog in prima staat is maar er toch veroudert uitziet. De geschilderde badkamertegels op onderstaande foto’s geven de badkamer een totaal nieuwe, hedendaagse look.

 

badkamertegels schilderen
Shutterstock

 

Ook oud sanitair kan je schilderen!

Heb je een oude lavabo of bad in een lelijk kleur dan kan je deze ook perfect laten overschilderen. Door het regelmatige contact met water moet je hiervoor wel gebruikmaken van gespecialiseerde producten.

 

Badkamertegels schilderen?
Ontvang vrijblijvend offertes & vergelijk

 

Lees ook
badkamer installateur 6 redenen waarom een badkamer installateur voordelig is Het kleinste kamertje inrichten: Tips en originele ideeën Het kleinste kamertje inrichten: Tips en originele ideeën Moderne badkamers: Inspiratie Moderne badkamers: Inspiratie Badkamertegels kiezen | Tips en praktische weetjes Badkamertegels kiezen | Tips en praktische weetjes welke douchebak kiezen Douchebak kiezen: Materialen en formaten Waarom een complete badkamer een slim idee is Waarom een complete badkamer een slim idee is Bad kopen: mogelijkheden & inspiratie Bad kopen: mogelijkheden & inspiratie badkamer schuin dak Badkamer onder schuin dak: enkele inspirerende tips houten badkamermeubel plaatsen Houten badkamermeubel: tips en inspiratie Tips voor een geslaagde badkamerverlichting Tips voor een geslaagde badkamerverlichting Tips voor een tijdloze badkamer Tips voor een tijdloze badkamer Online offertes ontvangen voor badkamerrenovatie Online offertes ontvangen voor badkamerrenovatie