Autobedden zijn altijd al populair geweest onder kinderen omdat ze erg tot de verbeelding spreken en je er fijn in weg kunt dromen. En niet alleen jongetjes die dromen van een carrière als autopiloot vinden een autobed erg leuk. Ook meisjes vinden het fijn om in een autobed te slapen en te spelen. Een overzicht van de leukste exemplaren en waar je ze online kan kopen vind je hier:

 

Autobed voor jongens

 

Autobed © Emob

 

 

Raceauto Formule 1

 

Formule 1 autobed © Emob

 

 

Corvette autobed met werkende koplampen

 

Corvette autobed © Emob

Sommige autobedden beschikken zelfs over werkende koplampen zoals bovenstaande replica van een Corvette. Dat maakt zo'n bed natuurlijk helemaal levensecht. Bovenstaand bed kan zowel gebruikt worden met een peutermatras (70x140) als met een eenpersoonsmatras (90x200). Dit bed kan je hier kopen.

 

 

autobed jongens © Emob

 

 

Autobed met opberglade

 

autobed kopen © Emob

Er zijn ook modellen verkrijgbaar waarbij het autobed voorzien is van een opberglade. Geen overbodige luxe, want in een kinderkamer heb je nooit voldoende bergruimte. Dit autobed en heel wat andere modellen kan je online kopen in deze webshop.

 

 

Autobedden voor meisjes

Ook voor meisjes zijn er heel wat leuke autobedden verkrijgbaar.  Onderstaand vind je enkele pimped out pussy wagons met roze kleuren en bling-bling accessoires. Niets staat je natuurlijk in de weg om een realistisch autobed te kopen uit bovenstaande voorbeelden.

 

autobed meisjes © Emob

 

autobedden voor meisjes © Emob4

Met bovenstaande bedden maak je van de kinderkamer ongetwijfeld een unieke beleving. Ook deze exemplaren kan je makkelijk online kopen bij Emob.

 

 

Bijbehorende opbergkasten kopen

Wil je de ervaring voor je kind helemaal compleet maken? Kies dan voor een bijbehorend opbergmeubel in de vorm van een gereedschapskast of een benzinepomp. Zo maak je de kinderkamer met autobed echt helemaal af en kunnen de kids helemaal opgaan in hun spel.

 

auto kinderkamer © Emob

 

autobed online © Emob

 

 

Autobed kopen: Prijzen en webshops

De prijzen van autobedden liggen tussen de 200 en 600 euro. Gemiddeld kost een autobed € 350,- (inclusief matrasbodem). Voor een compleet overzicht moet je zeker een kijkje nemen in de webshop van Emob4kids. Hier kan je makkelijk en snel je favoriete autobed online kopen.

 

 

constructie en maten

De meeste autobedden voor de kinderkamer zijn gemaakt van gelakt MDF en kunststof. Ze worden geleverd als bouwpakket en komen vaak inclusief een passende lattenbodem. Om je kinderen zo lang mogelijk te laten genieten van hun bed kies je best voor een model waar een matras in past van 200 op 90 centimeter.