Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Een creatieve kinderkamer dankzij magneetbehang

Een creatieve kinderkamer dankzij magneetbehang

Magneetbehang is heel universeel. Je kan het gebruiken als alternatief prikbord en het zorgt voor een leuke print op de muur. Ook in een kinderkamer kan magneetbehang een leuke extra zijn. In dit artikel lees je meer over de verschillende soorten magneetbehang voor kinderkamers.

Ga naar de webshop

 

Voordelen magneetbehang

Magneetbehang zorgt ervoor dat de muren magnetisch worden. En dat schept heel wat creatieve mogelijkheden. Je kan het gebruiken als alternatief prikbord om briefjes na te laten voor je kinderen. De kids zelf zullen hier ook dol op zijn. Scherp hun creativiteit aan en laat ze hun zelfgemaakte tekeningen of figuurtjes op de muur bevestigen met magneetjes. Magneetbehang is een handig alternatief voor magneetverf.  Je brengt het vel in één keer aan. Bovendien kan je ook magneetbehang kopen met tekeningen. Hiermee krijgt de kamer onmiddellijk een creatieve en unieke aanblik. 

 

Schilderbaar magneetbehang

Je kan er ook voor kiezen om magneetbehang aan te brengen die je zelf kan voorzien van een leuke kleur. Met schilderbaar magneetbehang breng je extra leven in de kamer door het behang te hullen in een leuke tint. Het voordeel hiervan is dat je alle kanten uit kan. Met print ben je iets beperkter. Je stemt de kleur af op de smaak van je kind of op de bepaalde sfeer die je wil scheppen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Het schildbare magneetbehang van Groovy Magnets helpt je hiermee een eindje op weg. Gebruik de donkere kant als je wil werken met donkere kleuren. Kies je voor een lichte kleur, dan schilder je de witte kant. Twijfel je over de juiste kleur? Meer informatie en inspiratie over het kiezen van verfkleuren voor de kinderkamer vind je in dit artikel.

 

Magneetbehang met krijtbordverf

Om je kinderen de ultieme creatieve vrijheid te geven, kan je tenslotte ook kiezen voor magneetbehang met krijtbordverf. Dit magneetbehang zorgt ervoor dat je kinderen naar hartelust kunnen tekenen op de muur, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken! Laat ze ook eigen werkjes omhoog hangen. Zo wordt de kamer heel persoonlijk en creatief.

Je kan het ook gebruiken om zelf leuke boodschappen of spreuken op te schrijven. Het leuke is dat je ze ook gemakkelijk kan verwijderen. Op die manier zorg je voor heel wat afwisseling in het uitzicht van de kamer. Bekijk het volledige aanbod in de webshop. Of laat het magneetbehang aanbrengen door een professionele behanger. Zo ben je zeker van een mooi en kwalitatief resultaat. Ontvang vrijblijvend offertes op maat van jouw project via de offertepagina

 

Magneetstickers met print

Als je kind dol is op dieren, is dit vast iets voor jou. Een magneetsticker met print hult de kamer in een speciale sfeer, dankzij één vel. Bovendien geeft het de kamer een creatieve en unieke aanblik.

 

magneetbehang met print
Groovy Magnets

 

En je kind zelf kan er natuurlijk ook nog heel wat leuke dingen aan toevoegen. Zo wordt de kamer nog persoonlijker. Je oogappel kan hierdoor makkelijk tekeningen of knutselwerkjes omhoog hangen zonder de muur te beschadigen. Deze leuke magneetstickers kan je kopen in de webshop.

 

Behangwerken laten uitvoeren?
Ontvang vrijblijvend offertes & vergelijk

 

Lees ook
behang kinderkamer
Kinderbehang: Alle merken op een rijtje
Originele muurdecoratie met grote kleurplaten van OMY
Originele muurdecoratie met grote kleurplaten van OMY
gordijnen kinderkamer
Gordijnen voor de kinderkamer: tips & inspiratie
Tips voor de inrichting van de babykamer
Tips voor de inrichting van de babykamer
verlichting kinderkamer
Tips en inspiratie voor de verlichting van een kinderkamer
De kinderkamer verven | tips en inspiratie
De kinderkamer verven | tips en inspiratie
kinderkamers
Kinderkamer inrichten: Tips en inspiratie
Kindvriendelijk interieur
Tips voor een kindvriendelijk interieur
autobed kinderkamer
Autobed voor de kinderkamer
Snurk: originele dekbedovertrek voor kinderen
Snurk: originele dekbedovertrek voor kinderen
Kinderbed kopen: Tips & inspiratie
Kinderbed kopen: Tips & inspiratie
muursticker kinderkamer
Muurstickers in de babykamer: populaire merken