Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.

Kinderkamer ideeën

In de kinderkamer mag het er al eens uitbundig aan toe gaan. Het is een multifunctionele ruimte waar je je eigen creativiteit en die van de kinderen de vrije loop kan laten gaan. Het is de ruimte bij uitstek voor het gebruik van een speelhoek, beschrijfbare wanden, vrolijke kleuren en originele kindermeubels in de vorm van een auto, een boomhut,… De kinderkamer steeds opnieuw opfleuren met zelfgemaakte tekeningen kan met een muur geverfd met magneetverf. Je kan de kinderkamer ook pimpen door gebruik te maken van muurstickers, fotobehang, decoratie,… Originele ideeën en leuke tips voor het ontwerpen van een een kinderkamer vind je hier.

Originele muurdecoratie met grote kleurplaten van OMY

Originele muurdecoratie met grote kleurplaten van OMY

Originaliteit troef met deze kleurplaten voor kinderen van OMY. De grote tekeningen in posterformaat kunnen na het inkleuren gebruikt worden als muurdecoratie. Beschikbaar in tekeningen van wereldsteden zoals Barcelona en Londen en figuren van kunstenaars Keith Haring en Jeff Koons. Creatief, kleurrijk en origineel. Ontdek ze hier!

Lees artikel
Een creatieve kinderkamer dankzij magneetbehang

Een creatieve kinderkamer dankzij magneetbehang

Magneetbehang is een creatieve oplossing om de muren in de kinderkamer te behangen. Je kan er alle kanten mee op. Door de magnetische muren kunnen kinderen creatief aan de slag en personaliseren ze zelf makkelijk hun eigen kamer. Lees dit artikel voor meer informatie over de verschillende soorten en bekijk de foto's voor extra inspiratie.

Lees artikel
autobed kinderkamer

Autobed voor de kinderkamer

Met een autobed geef je elke slaapkamer een unieke toets en laat je de racepiloot in je zoon of dochter helemaal naar boven komen. Een overzicht van de leukste webshops en online winkels met autobedden voor jongens en meisjes vind je hier.

Lees artikel
Kindvriendelijk interieur

Tips voor een kindvriendelijk interieur

Als je kinderen in huis hebt spreekt het voor zich dat ze moeten opgroeien in een veilige en kindvriendelijke omgeving. In dit artikel geeft interieurarchitecte Sarah Vermeulen enkele leuke tips voor de inrichting van een kindvriendelijke omgeving met een educatieve en visuele toets.

Lees artikel
Kinderbed kopen: Tips & inspiratie

Kinderbed kopen: Tips & inspiratie

Een zalige nachtrust begint met het perfecte kinderbed! In een kinderkamer kan je kiezen: experimenteren met een speciaal bed of veeleer spelen met de kleuren en accessoires. We zetten de populairste kinderbedden op een rijtje!

Lees artikel
De kinderkamer verven | tips en inspiratie

De kinderkamer verven | tips en inspiratie

In een kinderkamer kan je met zowel met verf als accessoires spelen! Het is de kamer van het huis waar je je creatief volledig kan laten gaan. Volgende tips kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste kleuren en het juiste type verf.

Lees artikel
Multifunctioneel kinderbed - Kinderkamer ideeën

Vakman of interieurspecialist zoeken in jouw buurt?

Op zoek naar professioneel interieuradvies of een vakman voor het uitvoeren van klusjes in de kinderkamer? Via onze offerteservice kan je vrijblijvend offertes op maat aanvragen bij interieurspecialisten en vakmannen actief in verschillende werkgebieden. Zo kan je makkelijk prijzen, voorstellen, uitvoeringstermijnen, ... vergelijken.


Offertes ontvangen