autobed kinderkamer

Autobed voor de kinderkamer

Autobedden zijn altijd al populair geweest onder kinderen omdat ze erg tot de verbeelding spreken en je er fijn in weg kunt dromen. En niet alleen jongetjes die dromen van een carrière als autopiloot vinden een autobed erg leuk. Ook meisjes vinden het fijn om in een autobed te slapen en te spelen. Een overzicht van de leukste exemplaren vind je hier.

Ga naar de webshop

 

 

Autobed voor jongens en meisjes

Autobedden bestaan in verschillende vormen en formaten. Sommige autobedden beschikken zelfs over werkende koplampen. Dat maakt zo’n bed natuurlijk helemaal levensecht. Er zijn ook modellen verkrijgbaar waarbij het autobed voorzien is van een opberglade. Geen overbodige luxe, want in een kinderkamer heb je nooit voldoende bergruimte.

Ook voor meisjes zijn er heel wat leuke autobedden verkrijgbaar. Het gaat dan vaak om een roze auto met leuke bling-bling accessoires. Hoe dan ook, met een autobed maak je van de kinderkamer ongetwijfeld een unieke beleving. 

 

kinderkamer met autobed
Shutterstock

 

Bijbehorende opbergkasten kopen

Wil je de ervaring voor je kind helemaal compleet maken? Kies dan voor een bijbehorend opbergmeubel in de vorm van een gereedschapskast of een benzinepomp. Zo maak je de kinderkamer met autobed echt helemaal af en kunnen de kids helemaal opgaan in hun spel.

 

constructie en maten

De meeste autobedden voor de kinderkamer zijn gemaakt van gelakt MDF en kunststof. Ze worden geleverd als bouwpakket en komen vaak inclusief een passende lattenbodem. Om je kinderen zo lang mogelijk te laten genieten van hun bed kies je best voor een model waar een matras in past van 200 op 90 centimeter.

 

Autobed kopen: Prijzen en webshops

De prijzen van autobedden liggen tussen de 200 en 600 euro. Gemiddeld kost een autobed € 350 (inclusief matrasbodem). Voor een compleet overzicht neem je best een kijkje in de webshop. Hier kan je makkelijk en snel je favoriete autobed online kopen. Bekijk het volledige aanbod in webshop

 

Lees ook
gordijnen kinderkamer Gordijnen voor de kinderkamer: tips & inspiratie Tips voor de inrichting van de babykamer Tips voor de inrichting van de babykamer Kindvriendelijk interieur Tips voor een kindvriendelijk interieur behang kinderkamer Kinderbehang: Alle merken op een rijtje Snurk: originele dekbedovertrek voor kinderen Snurk: originele dekbedovertrek voor kinderen kinderkamer muurstickers kopen: Alle merken op een rijtje kinderkamer muurstickers kopen: Alle merken op een rijtje Een creatieve kinderkamer dankzij magneetbehang Een creatieve kinderkamer dankzij magneetbehang muursticker kinderkamer Muurstickers in de babykamer: populaire merken De kinderkamer verven | tips en inspiratie De kinderkamer verven | tips en inspiratie verlichting kinderkamer Tips en inspiratie voor de verlichting van een kinderkamer kinderkamers Kinderkamer inrichten: Tips en inspiratie Kinderbed kopen: Tips & inspiratie Kinderbed kopen: Tips & inspiratie