Van bij het begin af aan werd Bieke Vanhoutte Interieur aangesproken om de bouwheer bij te staan bij de inrichting van deze loft. In deze loft, gelegen in een landelijke omgeving, was openheid zeer belangrijk. Daarom werd besloten de eerder standaard indeling te vervangen door een open ruimte. Een centrale as in de loft zorgt ervoor dat er vanuit de inkom een volledige inkijk mogelijk is tot in de logeerruimte. Om aan de stijl van de bouwheer te voldoen werd deze strakke indeling aangevuld met landelijke meubelen en accenten.

 

Loft met landelijke keuken

Een open leefruimte met keuken, aangekleed met landelijke elementen zorgt voor een zeer sfeervolle indruk. De industriële look van een loft werd zo weggewerkt en aangepast aan de landelijke omgeving en stijl van de bouwheer.

 

Dressing en slaapkamer

De dressing verbindt slaapkamer met badkamer, die als een centraal blok werden ingedeeld. Door middel van schuifdeuren, die mee behangen werden met de muur, kunnen de ruimtes toch afgescheiden worden van elkaar.

 

placeholder

Bieke Vanhoutte Interieur

regio Eke

MEER INFO OVER DIT BEDRIJF

 

 


Op de hoogte blijven? Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Op de hoogte blijven van wedstrijden, leuke projecten en tips om je woning in te richten? Schrijf je nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief!