Muurstickers zijn de ideale manier om een kamer babyproof te maken. Je kan ze gemakkelijk aanbrengen en als je kindje wat ouder wordt snel weer verwijderen zonder je muren te beschadigen. Ze worden vervaardigd uit een transparante folie die meteen hecht aan een gladde ondergrond zoals behang, tegels, deuroppervlakken en ramen. 

 

Me to you muurstickers babykamer - Walltastic © Walltastic

 

 

Muurstickers babykamer kopen

Als je het internet begint af te schuimen vind je ontelbaar veel merken die muurstickers voor de babykamer aanbieden. Het is meestaal een totaalpakket waarmee je de volledige ruimte in een bepaald thema kan decoreren. Hier vind je onze selectie van merken die leuke designs in hun assortiment hebben.

 

roommates muurstickers

Sweet Dreams baby - muurstickers babykamer - roommates © RoomMates

Roommates is een populaire producent van muurstickers voor babykamers. Hun stickers kennen een unieke kleefkracht en ze laten geen sporen na bij het verwijderen. Roommates biedt een groot assortiment van muurstickers aan in diverse stijlen. Het zijn bijna de enige op de markt die eveneens Disney stickers mag produceren en verdelen. RoomMates muurstickers kan je online kopen in de webshop van Acaza

 

 

Komar muurstickers

Muurstickers met rijdende hond - komar © Komar

De Duitse firm Komar produceert naar behangpapier eveneens muurstickers van hoge kwaliteit. In hun grote assortiment vind je zeker iets dat past in jouw babykamer en later in de kinderkamer. De muurstickers van Komar zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. De prijs schommelt tussen €30 en €50. 

 

 

Walltastic muurstickers

Dieren als muursticker in de babykamer - walltastic © Walltastic

Het Engelse bedrijf Walltastic staat eveneens bekend voor haar grote assortiment aan muurstickers voor babykamers die je makkelijk kan plakken en verwijderen. Een make-over kit bestaat meestal uit zes grote stickervellen van 34x46cm waarop je kleinere stickers kan aanbrengen. Op die manier kan je er je eigen draai aan geven. Voor zo'n stickerkit betaal je ongeveer €40. Populaire designs zoals Winnie The Pooh, Pixar, Disney,... zijn allemaal verkrijgbaar bij Walltastic. Een gouden tip: de leuke verpakking en het totaalconcept van zo'n make-over kit maken van de muurstickers van Walltastic een ideaal cadeau! Walltastic muurstickers kan je online verkrijgen bij Acaza.

 

 

funtosee muurstickers

Muurstickers babykamer van Funtosee © Funtosee

Funtosee biedt leuke en originele make-over pakketten aan waarmee je de babykamer in een wip kan omtoveren tot een droomwereld voor je baby. Zo'n kit van de Engelse fabrikant Funtosee bevat 60 tot 80 kleine stickers. Je kan eveneens kiezen voor grotere stickers. Je betaalt gemiddeld €50 tot €75. 

 

 

Voorbereiding muurstickers plakken

Je wil geen chaos creëren met de muurstickers dus een goede voorbereiding is cruciaal. Bevestig de muurstickers eerst eens met papiertape zodat je ze mooi kan verdelen in de ruimte. Op die manier gebruik je de stickers uit de kit op een doordachte manier. Ben je tevreden met het resultaat, moet je ze enkel nog definitief plakken en je hebt een unieke babykamer!

 

 

 

 

placeholder

Over de auteur

Mieke Vanderroost is journaliste van opleiding met een grote voorliefde voor architectuur en literatuur. Haar interesses koppelt ze aan een drang naar kennis en informatie rond interieur en design.

MEER ARTIKELS VAN MIEKE VANDERROOST