Funky appartement met hip behang

Funky appartement met hip behang

De totale inrichting van dit appartement is een ontwerp en realisatie van interieurarchitectenbureau Montagna Lunga. Om een vlotte circulatie te bekomen werden de ruimtes volledig opnieuw ingedeeld. Ook de aankleding, vloeren, licht, decoratie en het meubelontwerp werden volledig vernieuwd. Het resultaat is één mooi geheel en straalt de typische, eigenzinnige, hippe stijl uit waarvoor Montagna Lunga gekend staat.


Lijnenspel met funky behang in de woonkamer

retro-behang

De blikvanger is de open leefruimte, met fel gekleurde accentmuur en eyecatchers. Het horizontale lijnenspel in het behangpapier doet de ruimte groter en dynamischer aanvoelen. Het behang wordt verdeeld door het Engelse Harlequin.
 

moderne eetplaats
moderne eetplaats met glazen tafel met inox onderstel

 

 


De compacte Keuken met bling-bling accessoires

trendy keuken

 

moderne keuken
witte moderne designkeuken

 

 

De slaapkamer met ingebouwde kasten

moderne slaapkamer

 

 

De badkamer en het toilet met funky behang

modern retrobehang
moderne badkamer

 

Fotogalerij

Lees ook
Witte loft met vrijstaande volumes Witte loft met vrijstaande volumes Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Industriële loft met massieve parketvloer – Amsterdam Moderne villa met metalen gevelbekleding Moderne villa met metalen gevelbekleding Moderne aanbouw met plat dak Moderne aanbouw met plat dak Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam De speelse kantoren van Coolblue – Rotterdam Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Klassieke haciënda met Mexicaanse inrichting Minimalistische inrichting – De Pinte Minimalistische inrichting – De Pinte Gezellig appartement met betonnen plafond Gezellig appartement met betonnen plafond Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Villa VE: Totaalrenovatie oude villa Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Landelijke villa met modern interieur Landelijke villa met modern interieur