Zolder appartement met mezzanine

Zolder appartement met mezzanine

La Suède is een elegant zolder appartement in Stockholm met mezzanine. De studio verrast je telkens weer je een hoek omslaat. 

 

Knusse woonkamer met zwarte accentmuur - zolder appartement
Jimmy Schonning

 

De zwarte accentmuur heeft iets unieks aan zowel de leefruimte als aan de smalle betonnen trap die leidt naar de mezzanine.

 

Smalle betonnen trap - mezzanine
Jimmy Schonning

 

Witte keuken met werkblad in grijze natuursteen - zolder appartement
Jimmy Schonning


De witte keuken staat in mooi contrast met de zwarte muren. Het robuuste karakter van de betonnen trap wordt doorgetrokken in het werkblad en de keukentafel die zijn vervaardigd in grijze natuursteen.

 

Charmante smalle keuken met strooien hanglamp
Jimmy Schonning

 

Zithoek met lederen zetels en groene accentmuur
Jimmy Schonning

 

Mezzanine met wit zwart interieur - slaapkamer op zolder
Jimmy Schonning


De ontwerper heeft de mezzanine optimaal gebruikt door te werken met meubels en kasten op maat. Het zwart-wit interieur zorgt voor een knusse uitstraling. 

 

Zwarte inbouwkasten - dressing op zolder
Jimmy Schonning

 

Witte inbouwkasten - slaapkamer op zolder
Jimmy Schonning

 

Zwart vrijstaand bad met zwarte mozaiek tegels - badkamer inrichten
Jimmy Schonning


Het spelen met de kleuren zwart en wit wordt ook doorgetrokken in deze kleine badkamer. De zwarte mozaiek tegels in combinatie met het vrijstaande bad maken deze badkamer uniek.

 

Werkruimte op zolder - wit zwart interieur
Jimmy Schonning
Lees ook
Industriële Loft met originele plafond in beton Industriële Loft met originele plafond in beton Minimalistische prefab woning midden in het groen Minimalistische prefab woning midden in het groen Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Zwart-wit studio Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Binnenkijken: Oude schuur wordt zuiders buitenverblijf in Ibiza Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Microsoft kantoorgebouw Nr 4. Redmond Washington Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Inrichting & uitbreiding kantoorgebouw in Noord-Frankrijk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Renovatie van keuken en eetkamer zonder breekwerk Creatief coworking kantoor in Amsterdam Creatief coworking kantoor in Amsterdam Design Penthouse in Antwerpen Design Penthouse in Antwerpen Moderne villa met multiplex accenten Moderne villa met multiplex accenten Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Moderne aanbouw met speciaal hoekraam Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux Artistieke loft in voormalig hotel Bordeaux