Zolder appartement met wit interieur

Zolder appartement met wit interieur

Het unieke zolder appartement legt het karakter van Stockholm perfect vast. De dubbelhoge leefruimte weerspiegelt de moderne levensstijl van Zweden met respect voor de traditionele cultuur. Het witte interieur creĆ«ert een gevoel van ruimte en soberheid. 

 

Dubbelhoge leefruimte in zolder appartement met witte inbouwkast
Skeppsholmen.se

 

Wit interieur met velux ramen - appartement op zolder
Skeppsholmen.se


De woonkamer is het epicentrum van het witte zolder appartement met de schuine wanden, de dubbelhoge ruimte en de originele schappenkast. 

 

Grijze stoffen hoekzetel in witte leefruimte
Skeppsholmen.se

 

Witte gekaleide muren - leefruimte met veel daglicht
Skeppsholmen.se

 

Moderne witte leefruimte met authentieke scandinavische alementen
Skeppsholmen.se

 

Smalle ingewerkte bureauruimte met inbouwkasten
Skeppsholmen.se


De ingebouwde boekenkast loopt door tot boven zodat je ook in de werkruimte gebruik kan maken van de lange, witte schappen. Op die manier is de kast niet enkel praktisch maar vormt het een unieke eye-catcher in dit appartement op zolder.

 

Witte gang met gekaleide muren
Skeppsholmen.se

 

Strakke witte hoekkeuken met inox kookunit
Skeppsholmen.se

 

Witte eetkamer met lange zwarte tafel
Skeppsholmen.se

 

Grote witte eetkamer met witte gietvloer
Skeppsholmen.se


Het authentieke van de woning wordt gecombineerd met moderne elementen met een harmonieus geheel als resultaat. De mix van witte kleuren en het behoud van de originele structuren zorgt voor een romantische sfeer in dit appartement op zolder. Dit alles wordt ook doorgetrokken in de lange eetkamer.

 

Witte gekaleide muren - wijnrek
Skeppsholmen.se

 

Knusse zitruimte op zolder met originele balken
Skeppsholmen.se

 

Witte inbouwkasten in de schuine wanden van de zolder
Skeppsholmen.se

 

Witte romantische slaapkamer op zolder
Skeppsholmen.se

 

Knusse zolder slaapkamer
Skeppsholmen.se

 

Kleine badkamer op zolder met witte mozaiek tegels
Skeppsholmen.se

 

Fleurige kinderkamer met muurtekening
Skeppsholmen.se

 

Zuidelijk terras met teak meubels
Skeppsholmen.se

 

Het zuiders georiƫnteerde terras maakt het witte zolder appartement nog aantrekkelijker. De ideale plaats voor een barbeque met uitzicht op de stad.

Lees ook
Moderne woning in hout en crepi Moderne woning in hout en crepi Appartement met moderne landelijke inrichting Appartement met moderne landelijke inrichting Binnenkijken: Youtube Kantoor London Binnenkijken: Youtube Kantoor London Strakke woning met verrassend landelijk interieur Strakke woning met verrassend landelijk interieur Landelijke woning met strak interieur Landelijke woning met strak interieur Inrichting nieuwbouwwoning Inrichting nieuwbouwwoning Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie oude schuur tot loftkantoor – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting Dakappartement met mezzanine Dakappartement met mezzanine Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Herinrichting halfopen bebouwing Herinrichting halfopen bebouwing