Zolder appartement met wit interieur

Zolder appartement met wit interieur

Het unieke zolder appartement legt het karakter van Stockholm perfect vast. De dubbelhoge leefruimte weerspiegelt de moderne levensstijl van Zweden met respect voor de traditionele cultuur. Het witte interieur creëert een gevoel van ruimte en soberheid. 

 

Dubbelhoge leefruimte in zolder appartement met witte inbouwkast
Skeppsholmen.se

 

Wit interieur met velux ramen - appartement op zolder
Skeppsholmen.se


De woonkamer is het epicentrum van het witte zolder appartement met de schuine wanden, de dubbelhoge ruimte en de originele schappenkast. 

 

Grijze stoffen hoekzetel in witte leefruimte
Skeppsholmen.se

 

Witte gekaleide muren - leefruimte met veel daglicht
Skeppsholmen.se

 

Moderne witte leefruimte met authentieke scandinavische alementen
Skeppsholmen.se

 

Smalle ingewerkte bureauruimte met inbouwkasten
Skeppsholmen.se


De ingebouwde boekenkast loopt door tot boven zodat je ook in de werkruimte gebruik kan maken van de lange, witte schappen. Op die manier is de kast niet enkel praktisch maar vormt het een unieke eye-catcher in dit appartement op zolder.

 

Witte gang met gekaleide muren
Skeppsholmen.se

 

Strakke witte hoekkeuken met inox kookunit
Skeppsholmen.se

 

Witte eetkamer met lange zwarte tafel
Skeppsholmen.se

 

Grote witte eetkamer met witte gietvloer
Skeppsholmen.se


Het authentieke van de woning wordt gecombineerd met moderne elementen met een harmonieus geheel als resultaat. De mix van witte kleuren en het behoud van de originele structuren zorgt voor een romantische sfeer in dit appartement op zolder. Dit alles wordt ook doorgetrokken in de lange eetkamer.

 

Witte gekaleide muren - wijnrek
Skeppsholmen.se

 

Knusse zitruimte op zolder met originele balken
Skeppsholmen.se

 

Witte inbouwkasten in de schuine wanden van de zolder
Skeppsholmen.se

 

Witte romantische slaapkamer op zolder
Skeppsholmen.se

 

Knusse zolder slaapkamer
Skeppsholmen.se

 

Kleine badkamer op zolder met witte mozaiek tegels
Skeppsholmen.se

 

Fleurige kinderkamer met muurtekening
Skeppsholmen.se

 

Zuidelijk terras met teak meubels
Skeppsholmen.se

 

Het zuiders georiënteerde terras maakt het witte zolder appartement nog aantrekkelijker. De ideale plaats voor een barbeque met uitzicht op de stad.

Lees ook
Industrieel appartement met open zwarte keuken Industrieel appartement met open zwarte keuken Minimalistische woning met groendak Minimalistische woning met groendak Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Gerenoveerde rijwoning met spel van ramen Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Functionele studio van 20m² – Raanan Stern Moderne villa met metalen gevelbekleding Moderne villa met metalen gevelbekleding Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Appartement in mozaïektegels met spiegelplafond Kapsalon De Hoofdzaak Kapsalon De Hoofdzaak Hotel De Pits – Zolder Hotel De Pits – Zolder De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam De Zwarte Parel – Uniek rijhuis in rotterdam Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Inrichting schoonheidssalon Sofie Gevaert Google kantoor Zürich Google kantoor Zürich Moderne loft inrichting – Brussel Moderne loft inrichting – Brussel