Ga naar de inhoud

Pure C Restaurant - Sergio Herman

Binnenkijken

Pure C van Sergio Herman ligt verscholen in de duinen in Cadzand, Nederland. Deze unieke bar en restaurant is een totaalbeleving. Niet alleen het eten is een unieke ervaring, maar ook het interieur is opvallend. Het gebruik van strak meubilair en natuurmaterialen zorgen voor een moderne inrichting met een warm gevoel.

LEES BLOGBERICHT

Stick boekenrek - Presse Citron

Woonaccessoires

Ben je op zoek naar een stevig en hip boekenrek? Dan is de Stick-collectie van Presse Citron vast iets voor jou. Dit design boekenrek lijkt op een fotokader, waardoor ze uniek ogen. Ze zijn te verkrijgen in verschillende formaten en kleuren. Combineer de verschillende formaten voor een unieke boekenwand.

LEES BLOGBERICHT

Thin salontafel - Ethnicraft

Meubels

De vormgeving van de Thin salontafel en bijzettafel van Ethnicraft is erg strak: het is telkens een eenvoudige maar modern ogende combinatie van massief eikenhout en roestvrij staal. De salontafel is verkrijgbaar in verschillende formaten. Ontdek hier meer over deze tafels.

LEES BLOGBERICHT

Conceal boekenplank - Umbra

Woonaccessoires

De Umbra Conceal is een onzichtbare boekenplank verkrijgbaar in verschillende formaten. Je favoriete boeken op een originele en grappige manier ordenen is geen probleem meer dankzij dit unieke boekenrek. Ontdek in dit artikel meer over de mogelijkheden en prijs van deze zwevende boekenplanken.

LEES BLOGBERICHT

10 unieke containerwoningen

Binnenkijken

Wie een containerwoning associeert met een koude en kille woning, moet hier eens een kijkje nemen. Hier krijg je 10 voorbeelden van originele containerwoningen met een moderne, gezellige toets. Bovendien zijn ze betaalbaar en zelfs verplaatsbaar. Doe inspiratie op in deze unieke fotospecial.

LEES BLOGBERICHT

Strakke woning met verrassend landelijk interieur

Binnenkijken

Deze woning bewijst dat een landelijk interieur niet noodzakelijk klassiek hoeft te zijn. In deze renovatie van Scott & Scott Architects, krijgt de landelijke look een strakke twist. Door het gebruik van natuurlijke materialen en strakke vormgeving, oogt dit interieur zeer modern. Kijk binnen in deze unieke renovatie dankzij deze fotospecial.

LEES BLOGBERICHT

Creatief coworking kantoor in Amsterdam

Binnenkijken

Dit coworking kantoor is een hotspot voor freelancers en creatievelingen die op zoek zijn naar een werkplek. Het is ook een ontmoetingsplaats waar gelijkgezinden ideeën uitwisselen. De plek is ingericht met een trendy en scandinavisch interieur om de creativiteit te stimuleren. Kickertafels en een hippe koffiebar zorgen voor de nodige afwisseling.

LEES BLOGBERICHT

Origineel appartement met vintage meubelen

Binnenkijken

Dit appartement werd gerenoveerd tot een ruime woonplek met veel lichtinval. Dankzij de mezzanine zijn er twee niveau's. De vintage meubelen in combinatie met kleurrijke grafische accenten maken van dit appartement een woonst met veel persoonlijkheid en authenticiteit. Zwart voegt drama toe aan het geheel.

LEES BLOGBERICHT

 

Blog Categorieën