Ga naar de inhoud

10 unieke containerwoningen

Binnenkijken

Wie een containerwoning associeert met een koude en kille woning, moet hier eens een kijkje nemen. Hier krijg je 10 voorbeelden van originele containerwoningen met een moderne, gezellige toets. Bovendien zijn ze betaalbaar en zelfs verplaatsbaar. Doe inspiratie op in deze unieke fotospecial.

LEES BLOGBERICHT

Strakke woning met verrassend landelijk interieur

Binnenkijken

Deze woning bewijst dat een landelijk interieur niet noodzakelijk klassiek hoeft te zijn. In deze renovatie van Scott & Scott Architects, krijgt de landelijke look een strakke twist. Door het gebruik van natuurlijke materialen en strakke vormgeving, oogt dit interieur zeer modern. Kijk binnen in deze unieke renovatie dankzij deze fotospecial.

LEES BLOGBERICHT

Een levend dak met verrassende indeling eronder

Binnenkijken

Deze woning is wel erg bijzonder opgebouwd. Het lijkt alsof het gazon gewoon doorloopt en naadloos overgaat in het dak. Onder het speciale dak van deze moderne woning krijg je nog heel wat verrassingen te zien. Het spel dat de architecten van OYO Architects spelen bij de overgangen tussen de verschillende etages zal je zeker verbazen.

LEES BLOGBERICHT

Creatief coworking kantoor in Amsterdam

Binnenkijken

Dit coworking kantoor is een hotspot voor freelancers en creatievelingen die op zoek zijn naar een werkplek. Het is ook een ontmoetingsplaats waar gelijkgezinden ideeën uitwisselen. De plek is ingericht met een trendy en scandinavisch interieur om de creativiteit te stimuleren. Kickertafels en een hippe koffiebar zorgen voor de nodige afwisseling.

LEES BLOGBERICHT

De speelse kantoren van Coolblue - Rotterdam

Binnenkijken

Een leuke werkomgeving is erg belangrijk voor de productiviteit van de werknemers. Dat hebben ze zeker begrepen bij Coolblue: je kan er vergaderen in de Pacman-zaal, de Donkey Kong-zaal of de Apenkooi. Het hoofdkantoor in Rotterdam is een speelse omgeving waarin de collega's hun creativiteit de vrije loop kunnen laten.

 

 

LEES BLOGBERICHT

Origineel appartement met vintage meubelen

Binnenkijken

Dit appartement werd gerenoveerd tot een ruime woonplek met veel lichtinval. Dankzij de mezzanine zijn er twee niveau's. De vintage meubelen in combinatie met kleurrijke grafische accenten maken van dit appartement een woonst met veel persoonlijkheid en authenticiteit. Zwart voegt drama toe aan het geheel.

LEES BLOGBERICHT

Renovatie met aanbouw brengt licht en ruimte

Binnenkijken

Deze kleine woning uit de jaren '60 werd gerenoveerd tot een moderne en lichtrijke woning aangepast aan de noden van een modern gezin. Door middel van een aanbouw transformeerde het architectenbureau WillemsenU deze donkere woning tot een huis met veel lichtinval, rechtstreeks contact met de tuin en voldoende ruimte voor een gezin met twee kinderen.

LEES BLOGBERICHT