Terug naar boven


<< vorige pagina
interieurprojecten > Woning interieurinrichting voorbeelden

Gerenoveerde rijwoning

Een combinatie van oud en nieuw

Gerenoveerde rijwoning met klassiek en modern interieur

Deze klassieke rijwoning uit 1910 werd grondig gerenoveerd met zorg voor de authentieke elementen. De combinatie van oud en nieuw zorgt voor een leefbaar en warm interieur.

renovatie van rijwoning met klassieke en moderne elementen

Imposant landhuis in Engelse stijl

Inrichting door Lefèvre Interiors

Inrichting Engelse stijl

In het hartje van de Vlaamse Ardennen vind je dit prachtige landhuis in Engelse stijl terug. De woning werd opgetrokken uit gerecupereerde materialen en is afgewerkt tot in het kleinste detail.

Engelse inrichting landhuis

Luxueus herenhuis in Antwerpen

Inrichting door Kove Interieurarchitecten

Herenhuis interieur

Kove interieurarchitecten kreeg de opdracht om enkele kleine ruimtes aan te pakken en de master bathroom vorm te geven in deze imposante herenwoning. Er werd gewerkt met equise materialen en respect voor het oorspronkelijk karakter van de woning.

Klassiek - modern herenhuis interieur

Landelijke villa inrichting

Inrichting door Emily Et Nous

Landelijke villa inrichting

Voor de inrichting voor deze landelijke nieuwbouw villa koos men voor nieuwe materialen zodat een strak landelijk interieur gecreëerd kon worden. Het exterieur werd bekleed met recuperatiematerialen voor een authentieke look.

Moderne landelijke inrichting villa

Design penthouse inrichting

Een realisatie van ELFT Interieur

design keuken in antwerpen

In het historische havengebied het eilandje, in Antwerpen, vind je dit adembenemende penthouse terug. De eigenaar gebruikt het stulpje niet alleen als woning maar ook als ontmoetingsplaats voor zakenrelaties.

penthouse met design keuken in antwerpen

Modern appartement open keuken

Interieurinrichting door Montagna Lunga

modern appartement

Bij de inrichting van dit appartement werden kosten noch moeite gespaard om een aangename omgeving te creëren. De open keuken bevat tal van technische snufjes, de woonkamer is strak ingericht en de slaapkamers kregen een luxueuze uitstraling.

Stijlvol appartement met moderne living en open keuken

Klassieke villa inrichting

Woning inrichting door interieurlabo 05

klassieke villa inrichting

Deze klassieke villa uit 1911 werd volledig gerenoveerd en aangepast aan hedendaagse normen. Klassieke meubels en moderne meubels gaan hand in hand in het klassieke interieur.

klassieke villa inrichting - klassiek interieur

Landelijke hoeve inrichting

Woning inrichting met landelijk interieur

landelijke hoeve inrichting

Deze historische 15de eeuwse hoeve werd volledig heringegedeeld tot een praktische, hedendaagse woning. De landelijke hoeve is voorzien van alle hedendaags comfort.

hoeve renovatie - landelijke hoeve inrichting

Studio woning met atelier

Woning met atelier: Door Coen van Ham

studio woning

In de bijzondere woning van interieurarchitect Coen van Ham werden alle traditionele waarden omgewisseld. Op het gelijkvloers vind je het atelier terug terwijl de woonkamer en keuken zich op de bovenste verdieping bevindt.

Studio woning met bureau en atelier COEN!

Moderne villa inrichting

woning inrichting: D.O.O.S. interieur&vormgeving

moderne villa inrichting

Deze moderne villa kreeg een warme inrichting met familiaal karakter. De binnen-buiten relatie met de tuin en het achterliggende bos zorgt voor een rustgevende sfeer.

Moderne villa inrichting

Rijwoning De Zwarte Parel

Inrichting: Studio Rolf.fr i.s.m. Zecc architecten

rijwoning renovatie modern interieur

De verbouwing van deze Rotterdamse rijwoning resulteerde in een architectonisch schouwspel, waarin geëxperimenteerd werd met tijd en ruimte.

rijwoning the black pearl zecc architecten studio rolf.fr

Herinrichting halfopen bebouwing

Interieurarchitect: Verbrugghe Christophe

halfopen woning met moderne inrichting

Om eenheid en ruimtegevoel te krijgen werd doorheen het ontwerp van deze halfopen woning gebruik gemaakt van een zuivere lijnvoering in combinatie met wit en eik.

inrichten halfopen woning wit bruin eik modern interieur

Wonen in een kerk

interieurinrichting: Zecc Architecten

wonen in een kerk herbestemming kerk

Deze oude kerk in Utrecht werd herbestemd naar een een hedendaagse woning met loftalures. De prachtige sacrale elementen en oude gewelven gaan harmonieus samen met het tijdloos woonvolume.

woonkerk zecc architecten utrecht wonen in een kerk

 

<< vorige pagina
interieurprojecten > Woning interieurinrichting voorbeelden

 

 

Woning interieurinrichting


De woning is de plaats bij uitstek om na een lange drukke dagen even tot rust te komen. Dit gebeurt natuurlijk liefst in een ontspannend warme interieurinrichting dat perfect past bij je levensstijl en karakter. Tussen deze interieurproject voorbeelden vind alvast enkele leuke ideeën en inspiratie voorbeelden van verschillende huizen. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor een appartement, huis, rijhuis, herenwoning, villa of loft, je vindt het vast tussen deze interieurinrichting voorbeelden! Bekijk de interieur inrichting voorbeelden met de nodige aandacht. Het zijn de kleine elementen die het verschil maken. Denk maar aan de manier van kleuren gebruik, de kleurencombinatie, het decoratie materiaal, de verlichting ideeën, de sfeer die gecreëerd wordt en zoveel meer!