B&B in een kerk – Het verloren gedicht

B&B in een kerk – Het verloren gedicht

b&b het verloren gedicht

In een voormalige klooster kapel, vlak onder de kerktoren van het West-Vlaamse Bellegem, bevindt zich nu een van de meest opvallende B&B’s van het land: Het Verloren Gedicht.

 

 

B&B Het Verloren Gedicht

wonen in een kerkkapel


Bed and Breakfast het Verloren Gedicht telt twee romantische kamers en een luxueuze bruidssuite in de nok van de kapel. B&B Het verloren gedicht is terug te vinden in het centrum van Bellegem en dateert van 1872. De voormalige kerk is gebouwd in Neogotische stijl en ligt midden op de groene long van Kortrijk. B&B Het verloren gedicht biedt volledige hotelservice.
 

slaapkamer
slaapkamer kerkkapel


Contact B&B Het Verloren Gedicht

Locatie: Bellegem | Website: http://www.hetverlorengedicht.be/

Lees ook
Witte loft in oude fabriek – Stockholm Witte loft in oude fabriek – Stockholm Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Kleurrijk appartement in het hartje van parijs Landelijke villa inrichting Landelijke villa inrichting Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Binnenkijken: Google kantoor in Tokyo Kantoorinrichting Consultancy Bureau Kantoorinrichting Consultancy Bureau Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Shutterstock kantoor – New York (Empire State Building) Verbouwde boerderij met authentiek karakter Verbouwde boerderij met authentiek karakter Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Totaalrenovatie en uitbreiding arbeiderswoning – Ledegem Moderne loft inrichting – Brussel Moderne loft inrichting – Brussel Moderne vrijstaande woning met schuin dak Moderne vrijstaande woning met schuin dak Strakke woning met verrassend landelijk interieur Strakke woning met verrassend landelijk interieur Moderne woning in hout en crepi Moderne woning in hout en crepi